Κουίζ: Είστε σίγουρες πως γνωρίζετε τα πάντα για την αγαπημένη σειρά των παιδιών σας;

Κάθε μητέρα γνωρίζει καλά πως σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο που παρακολουθεί το παιδάκι της σε κάθε οθόνη, καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Κουίζ: Είστε σίγουρες πως γνωρίζετε τα πάντα για την αγαπημένη σειρά των παιδιών σας;

Πράγματι, ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκεται το παιδί, πρέπει να κάνουμε και τις κατάλληλες επιλογές για εκείνο. Και αυτό σημαίνει πως είναι σημαντικό να προτιμούμε τις παιδικές σειρές που απευθύνονται στο ηλικιακό του γκρουπ και οι οποίες περνούν όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα σε εκείνο, που το βοηθούν να μαθαίνει, να εξελίσσει τη φαντασία του, να χρησιμοποιεί τη δημιουργική του σκέψη και το φέρνουν σε επαφή με αξίες όπως η ομαδικότητα και ο σεβασμός στους γύρω του.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που το παιδάκι σας είναι ηλικίας από δύο έως επτά ετών, σας έχουμε καλά νέα. Και αυτό διότι η νέα σειρά της Disney «Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων / Τ.Ο.Τ.Σ.», ήρθε από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα από το Disney Junior για να κάνει τα απογεύματά μας ακόμη πιο γλυκά!

Προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 και μας δίνει την ευκαιρία να κάτσουμε δίπλα στα παιδιά και να παρακολουθήσουμε μαζί τους ποιοτικό και κατάλληλο για την τρυφερή τους ηλικίας περιεχόμενο. Διότι πέρα από διασκεδαστική, η σειρά Τ.Ο.Τ.Σ. περνά σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα θετικά, όπως η σημασία της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της θετικής σκέψης! Δείτε απλώς το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε γιατί μας ενθουσίασε.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για αυτή την παιδική σειρά που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο και παράλληλα, να τεστάρετε τις γνώσεις σας και να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας, αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να απαντήσετε μαζί με τα μικρά σας στις ερωτήσεις του κουίζ που ετοιμάσαμε!

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το κουίζ θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε και μόνες σας τους λόγους για τους οποίους το Τ.Ο.Τ.Σ. της Disney, αξίζει μία θέση στο τηλεοπτικό «μενού» της οικογένειάς σας! Ξεκινάμε;



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved