Βάλε το Hedrin στη σχολική λίστα!

Με το Hedrin οι ψείρες γίνονται παρελθόν!

Βάλε το Hedrin στη σχολική λίστα!

H έναρξη της σχολικής χρονιάς σε κάνει να φοβάσαι ακόμα περισσότερο τις ψείρες; Ζητάς ένα προϊόν χωρίς χημικά, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και προληπτικά; Σταμάτα να ψάχνεις, σου έχουμε τη λύση! Το Hedrin ΔΕΝ έχει ούτε χημικά ούτε αρώματα και είναι το μοναδικό αντιφθειρικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε παιδάκια με άσθμα, σε περιοχές με έκζεμα, ακόμα και σε βρέφη από 6 μηνών.

Η οικογένεια Hedrin διαθέτει μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη. Από την πρόληψη, με το spray conditioner Hedrin Protect & Go και το υπέροχο άρωμα μάνγκο-πορτοκάλι, μέχρι και την ολοκληρωμένη θεραπεία από τις ψείρες και τα αυγά τους, με το Hedrin Solution, το Hedrin Plus Spray και το Hedrin Treat & Go.

PSEIRES1

Αν το παιδί σου έχει φορτωμένο πρόγραμμα και δεν θέλεις να χάσει τις δραστηριότητές του, επίλεξε το Hedrin Treat & Go! Η εύκολη στη χρήση σύνθεσή του, που θυμίζει αφρό styling, παραμένει στα μαλλιά των παιδιών ενώ παίζουν, κάνουν δραστηριότητες, πηγαίνουν στο σχολείο ή κοιμούνται. Αν από την άλλη ζητάς μια γρήγορη θεραπεία, τότε το Hedrin Plus είναι για σένα, καθώς δρα σε μόλις 15 λεπτά, μειώνοντας έτσι τα ενοχλητικά συμπτώματα και τη συνολική διάρκεια της θεραπείας. Τέλος, το Hedrin Solution είναι μια άοσμη, μεταξένια lotion που απλώνεται εύκολα, κάνοντας την εφαρμογή της «παιχνιδάκι».

Τώρα λοιπόν το ξέρεις! Με το Hedrin τα παιδιά σου θα απολαύσουν τη νέα σχολική χρονιά απαλλαγμένα από ψείρες και κόνιδες. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια (και τις μαμάδες τους) καλή κι ανέμελη σχολική χρονιά!

pseires 2 final
pseires 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved