Και όμως, αυτό είναι το πιο... Harry Potter μωρό στον κόσμο και πρέπει να το δείτε! (pics)

Οι φωτογραφίες αυτού του μωρό κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Και όμως, αυτό είναι το πιο... Harry Potter μωρό στον κόσμο και πρέπει να το δείτε!  (pics)

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας μέχρι και σήμερα, ο Harry Potter ήταν και είναι ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες. Η ιστορία του και οι περιπέτειές του, έχουν αγγίξει μικρούς και μεγάλους και μπορούμε να διαβάζουμε τα κατορθώματά του ξανά και ξανά.

Η Kim Ravenclaws και ο σύζυγός της, Nick Peterson, είναι από τους μεγαλύτερους fans του μικρού μάγου. Όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, ήξεραν ότι ο πρώτος χρόνος θα κυλήσει πολύ γρήγορα, για αυτό και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης του μωρού τους με το φωτογραφικό φακό.

Οι φωτογραφίσεις θα ήταν τέσσερις στο σύνολο για τον πρώτο χρόνο του μωρού, τις εξής χρονικές στιγμές: όταν θα ήταν νεογέννητο, έπειτα όταν θα ήταν 6 μηνών, μετά 9 & 3/4 μηνών -εμπνευσμένο από τον πλατφόρμα 9 3/4 από όπου έφευγε το τρένο για το Hogwarts- και η τελευταία, όταν θα γιόρταζε τα πρώτα του γενέθλια. Κοινό στοιχείο σε όλες τις φωτογραφίσεις, το θέμα, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον Harry Potter.

Οι δύο γονείς όμως, κατέληξαν σε αυτό το concept και για έναν ακόμα σπουδαίο λόγο. Για αυτους η δημιουργία οικογένειας ήταν όνειρο ζωής και προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για πολύ καιρό. Η σύλληψη της κόρης τους έγινε την περίοδο που είχαν χάσει πια κάθε ελπίδα.

«Κατα κάποιον τρόπο και το δικό μας μωράκι είναι μαγικό. Ήταν θαύμα αυτό που έγινε και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που θέλαμε να κάνουμε αυτές τις φωτογραφίσεις.» δήλωσε στο popsugar.com η Kim.

Τις φωτογραφίσεις ανέλαβε το afocusedlifephotography.com και όλες οι φωτογραφίες είναι τόσο φυσικές και υπέροχες που δεν μπορούσαμε να σταματήσαμε να τις κοιτάμε!

Δείτε τις και εσείς στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: popsugar.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved