Πετάμε με τα Τ.Ο.Τ.Σ.! Η νέα μας τηλεοπτική αγάπη στο Disney Junior

Σας έχει τύχει ποτέ εσείς να έχετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό για πράγματα και θέματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά σας;

Δέσποινα Καμπούρη
Πετάμε με τα Τ.Ο.Τ.Σ.! Η νέα μας τηλεοπτική αγάπη στο Disney Junior

Δεν ξέρω πώς μπορεί να φαίνεται στον περισσότερο κόσμο, αλλά είμαι σίγουρη ότι οι μαμάδες με καταλαβαίνουν.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ενθουσιάζεται με παιδικά παιχνίδια που χωρίς να το θέλω με κάνουν να σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να ήταν δικά μου αν ήμουν πάλι παιδί. Ή έχω νιώσει θυμό που κάποιο από τα παιδιά μου μπορεί να κατέστρεψε ένα παιχνίδι, ή να έκοψε τα μαλλιά μιας κούκλας, ή να της έβαψε μαύρα τα μάτια με μαρκαδόρο.

Γενικώς, πολλές φορές νιώθω περισσότερο παιδί από τα παιδιά μου. Όταν πηγαίνουμε σινεμά για να δούμε μία παιδική ταινία με τις μικρές, πολλές φορές αισθάνομαι ότι εγώ μπορεί να τις απολαμβάνω περισσότερο από εκείνες. ‘Η ο ενθουσιασμός μου για μία παιδική ταινία που ξεκινά να προβάλλεται στους κινηματογράφους είναι τόσο μεγάλος! Ακόμα και στη Disneyland που είχαμε πάει για πρώτη φορά… Θυμάμαι πόσο είχα εντυπωσιαστεί και ήθελα να τρέξω στην αγκαλιά της Minnie σα να ήμουν 5 χρονών.

tots 2

Κάποιες από τις καλύτερές μας στιγμές οικογενειακώς είναι τα απογεύματα που φτιάχνουμε ποπ κορν και καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ για να δούμε μία αγαπημένη μας ταινία.

Και τώρα έρχεται το καλύτερο!

Ξέρετε τα Τ.Ο.Τ.Σ; Αυτά τα όμορφα τοσοδούλικα σποράκια που έχουν κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων; Αν ναι, ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Αν όχι, είναι η ευκαιρία να μάθετε ότι το Disney Junior κάνει τα απογεύματά μας πιο γλυκά με τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων «Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων»! Τα Τ.Ο.Τ.Σ προβάλλονται καθημερινά στις 17.30 και έχουν γίνει η πιο γλυκιά συνήθεια και παρέα των παιδιών αφότου επιστρέφουν από το σχολείο.

Ο πεισματάρης πιγκουίνος Πιπ και ο Φρέντυ, το αγαπησιάρικο φλαμίνγκο είναι τα νέα μέλη της ομάδας πιλότων Τ.Ο.Τ.Σ. και μας χαρίζουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές! Οι δύο χαρακτήρες αναλαμβάνουν να παραδώσουν σώους και ασφαλής τους μικρούς μας φίλους στην αγκαλιά της οικογένειάς τους.

tots 3

Στα ολοκαίνουργια επεισόδια, αφού τα μικρά ζωάκια έχουν ολοκληρώσει το νηπιαγωγείο, οι πρωταγωνιστές κάνουν το ταξίδι αυτό αξέχαστο μέσα από μοναδικές περιπέτειες! Μαζί, θα μάθουν πώς να μεγαλώσουν και να φροντίσουν τα μωρά, χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σκέψη τους για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά Τ.Ο.Τ.Σ. περνά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους πως η λύση στα προβλήματα είναι η ομαδικότητα και η θετική σκέψη!

Έντονα χρώματα, φοβερό animation, μουσική, διάλογοι που περνούν μηνύματα. Αφήστε που υπάρχει κίνδυνος εσείς να «κολλήσετε» περισσότερο από τα παιδιά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved