Και όμως! Αυτές είναι κόρες διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου & παρουσιάστριας (pics)

Την υπέροχη αυτή φωτογραφία ανέβασε στο Instagram ο σύζυγός της.

Και όμως! Αυτές είναι κόρες διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου & παρουσιάστριας (pics)

Είναι μία ταλαντούχα δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και το καυστικό χιούμορ της, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να κερδίσει μία θέση σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το 2013 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον έρωτα της ζωής της και δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Ισαβέλλα. Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της που ανέβαζε η διάσημη μαμά στο Instagram, ήταν απολαυστικές και εμείς δε χορταίναμε να τις βλέπουμε. Το 2017 γεννήθηκε και το τέταρτο μέλος της οικογένειας, η μικρή Βικτωρία.

Τα δύο κορίτσια έχουν πλέον μεγαλώσει αρκετά και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και οι δύο γονείς τους στο Instagram, βλέπουμε ότι είναι δύο γλύκες. Όλοι μαζί, οικογενειακώς, βρέθηκαν πρόσφατα στην Disneyland όπου και τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Το μήνυμα με το οποίο ανέβηκε; «Συνοδεύω πριγκίπισσες & γοργόνες»

Εάν ακόμη δεν έχετε καταλάβει ποια είναι η διάσημη μαμά αυτών των δύο κοριτσιών, μπορείτε να το ανακαλύψετε στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved