Έχετε δει τον Ed Sheeran παιδί; Δείτε βίντεο από την παιδική του ηλικία (vid)

Αν σας αρέσει ο Ed Sheeran και ακούτε τα τραγούδια του, τότε θα πρέπει να δείτε (αν δεν έχετε δει ήδη) το βίντεο με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την παιδική του ηλικία.

Έχετε δει τον Ed Sheeran παιδί; Δείτε βίντεο από την παιδική του ηλικία (vid)

Ο Edward Christopher, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου και είναι Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης.

Γεννήθηκε στο Δυτικό Γιόρκσαιρ και μεγάλωσε στο Φράμλινγχαμ της αγγλικής κομητείας Σάφοκ. Τρία χρόνια μετά την αρχή της καριέρας του, το 2008, μετακόμισε στο Λονδίνο, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη επιτυχία. Στις αρχές του 2011 ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε έναν δικό του δίσκο με τίτλο No. 5 Collaborations Project, ο οποίος τράβηξε την προσοχή του Έλτον Τζον και του Τζέιμι Φοξ. Αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ (+Plus), το οποίο το 2012 έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα επόμενα χρόνια κέρδισε δύο BRIT Awards για τον καλύτερο άνδρα τραγουδιστή, ένα βραβείο British Breakthrough, ενώ το The A Team κέρδισε ένα Ivor Novello Award για τη μουσική και τους στίχους του. Το 2014 ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη στα 56α βραβεία Grammy.

Η δημοτικότητα του Ed Sheeran τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Πώς ήταν ο αγαπημένος μας τραγουδιστής μικρός;

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο παρακάτω. ΣΙΓΟΥΡΑ ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα.



πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Ed Sheeran / Instagram account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved