Φλορίντα Πετρουτσέλι: Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με την κορούλα της (pics)

Δείτε τι ανέβασε η νέα μανούλα στο Instagram.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με την κορούλα της (pics)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η κορούλα της γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018 και η γλυκιά δημοσιογράφος δε χορταίνει να την απολαμβάνει και να περνάει χρόνο μαζί της.

Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της. Η οικογένειά της είναι πλέον πρώτη της προτεραιότητα και όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της, θέλει σύντομα να χαρίσει στην κόρη της, Μαίρη, ένα αδερφάκι:

«Τώρα, που η μικρή έχει αρχίσει να με ψάχνει και να με παίρνει αγκαλιά, έχω μια ατελείωτη αγάπη για εκείνη. Είμαι χαζομαμά. Θέλω να της κάνω μια αδελφή ή έναν αδελφό. Δεν θέλω να μεγαλώνει μόνη της. Και θέλω να συμβεί σύντομα, για να μην έχουν ηλιακή απόσταση. Γιατί εγώ είχα δυο αδέλφια, μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον».

Μέχρι στιγμής πάντως, από ό,τι βλέπουμε μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Χθες μάλιστα, βρέθηκαν παρέα στο σούπερ μάρκετ και η Φλορίντα Πετρουτσέλι το μοιράστηκε μαζί μας μέσω ενός Instagram Story.

Δείτε το στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved