Ώρα για σχολείο και δημιουργία: Κερδίστε ένα υπέροχο Play-Doh δώρο για το μικρό σας!

Το πρώτο κουδούνι ήχησε στα σχολεία και η επιστροφή στα θρανία είναι πλέον πραγματικότητα για χιλιάδες παιδάκια. Αυτό σημαίνει πως έφτασε η ώρα για μάθηση και φυσικά, για δημιουργία!

Ώρα για σχολείο και δημιουργία: Κερδίστε ένα υπέροχο Play-Doh δώρο για το μικρό σας!

Διότι εκτός από τσαντούλες, τετράδια, μολύβια και μαρκαδόρους, η λίστα των αγορών κάθε μανούλας για τη νέα σχολική χρονιά, αξίζει να περιλαμβάνει και προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να δώσουν σχήμα στη φαντασία τους και να εξελίξουν, τη δημιουργικότητά τους!

Και αν υπάρχει ένα προϊόν που μπορούμε να εμπιστευτούμε για τις φετινές σχολικές αγορές και σίγουρα θα ενθουσιάσει τα μικρά μας και θα τα βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια τη δημιουργική τους πλευρά, είναι το Play-doh.

Φέτος, γιόρτασε τα 63α του γενέθλια και κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως αποτελεί πολύτιμο σημείο σύνδεσης με την παιδική ηλικία για παιδιά, γονείς και παππούδες σε όλο τον κόσμο! Είναι απολύτως ασφαλές καθώς αποτελείται από μη τοξικό υλικό με βάση το αλεύρι, το αλάτι και το νερό και εκτός από το ότι διασκεδάζει τα παιδιά, τα βοηθά επίσης να εξελίξουν πολύτιμες δεξιότητες, όπως επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Μεταξύ άλλων όμως, το παιχνίδι με το Play-doh της Hasbro, αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο για να προετοιμάσουν τα παιδιά για το σχολείο και να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους, μαθαίνοντας τον κόσμο μέσω της αφής, της όρασης και της οσμής.

diagonismos plastelines 1

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε Play-doh δώρα

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δωράκι στο μικρό σας, μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να είστε μία από τις πέντε τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί, από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Το σίγουρο είναι πως με αυτό το Play-Doh σετ παιχνιδιού, το ποπ δεν θα έχει στοπ! Διότι πρόκειται για μία μηχανή για ποπ-κορν για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αριστουργήματα από ποπ-κορν Play-Doh.

diagonismos plastelines 2



Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Προσθέστε αυτό το ξεχωριστό σετ Play-Doh στη λίστα με τις προμήθειές σας για μία τέλεια παιδική δραστηριότητα ή κάντε ένα πάρτι με ποπ-κορν Play-Doh!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved