Το Τατουάζ: Αυτή τη νέα φώτο της μικρής «Λήδας» με την αδερφή της αξίζει να τη δεις!

Θα λιώσετε με τη νέα φωτογραφία της μικρής πρωταγωνίστριας του «Τατουάζ» με την αδερφή της!

Το Τατουάζ: Αυτή τη νέα φώτο της μικρής «Λήδας» με την αδερφή της αξίζει να τη δεις!

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους, που υποδύθηκε τη «Λήδα» στο Τατουάζ και έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά μας στην πετυχημένη σειρά του Alpha, απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τους γονείς και την αδερφή της.

Η «Λήδα» υποδύθηκε την κόρη του Στέφανου Μιχαήλ και της Κατερίνας Γερονικολού δηλαδή του Αλέξανδρου και της Όλγας και οι ατάκες και τα νάζια της δύο χρόνια μας ξετρέλαναν. Η «Λήδα» είχε αδυναμία στον μπαμπά της και συνεχώς τον αποκαλούσε «αγαπούλα» και εκείνος έλιωνε…

Το Τατουάζ έριξε αυλαία και η μικρούλα είχε ένα καλοκαίρι χωρίς γυρίσματα… Πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με την μεγαλύτερη αδερφούλα της. Έκανε τα μπάνια της, απόλαυσε τη θάλασσα, έπαιξε με τις ώρες στην παραλία και τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, η Τζουλιάνα πηγαίνει στην Πρώτη Δημοτικού… Η μικρούλα είναι χαρούμενη που πηγαίνει πρώτη φορά στο σχολείο και πάνω απ’ όλα που πηγαίνει με την μεγάλη της αδερφή! Η Τζουλιάνα πηγαίνει στην Πρώτη Δημοτικού και η Ανδριάνα στην Τρίτη Δημοτικού!

Η μητέρα της, η Μαρία Κωνσταντίνου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο iinstagram με τις κόρες της, οι οποίες είναι έτοιμες για το σχολεία και όπως θα δείτε στην gallery που ακολουθεί είναι κούκλες και οι δυο, και η «Λήδα» που τη γνωρίσαμε από το Τατουάζ και η Ανδριάνα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved