Khloé Kardashian: Οι τρομερές αλλαγές στην εμφάνισή της από όταν ήταν παιδί μέχρι σήμερα (vid+pics)

Δείτε πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Khloé Kardashian: Οι τρομερές αλλαγές στην εμφάνισή της από όταν ήταν παιδί μέχρι σήμερα (vid+pics)

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Kardashian που μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας είναι και η Khloé Kardashian.

H προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει για καιρό τα διεθνή μέσα καθώς οι σχέσεις της ήταν περιπετειώδεις ενώ η ίδια, ως τηλεπερσόνα κάνει ότι μπορεί για να συντηρεί το …μύθο της.

Και μπορεί η σταρ της οικογένειας να είναι αδιαμφισβήτητα η Kim Kardashian, όμως και η Khloé δεν τα πάει κι άσχημα. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει μια σεζόν του Αμερικάνικου X Factor, έγραψε ένα βιβλίο “ Strong Looks Better Naked”, και ίδρυσε μια εταιρία ένδυσης, την "Good America".

Οσον αφορά στα προσωπικά της, παντρεύτηκε τον γνωστό μπασκεμπολίστα Lamar Odom με τον οποίο χώρισε οριστικά το 2016 και αφού η σχέση τους είχε περάσει από σαράντα κύματα. Μπασκεμπολίστας ήταν και ο επόμενος σύντροφός της, ο Tristan Thompson με τον οποίο χώρισε το 2019 λόγω απιστία του. Μαζί απέκτησαν και μια κόρη την True Thompson που είναι ενός έτους.

Σε όλα αυτά τα χρόνια η Khloé Kardashian έχει αλλάξει πολύ. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο χρώμα των μαλλιών της αλλά και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί ενώ στη gallery θα δείτε πώς είναι σήμερα η Khloé Kardashian.

Φωτογραφίες: Instagram Khloé

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved