Πετάμε με τα Τ.Ο.Τ.Σ.! Καθημερινά στις 17:30 στο Disney Junior

Το Disney Junior κάνει τα απογεύματά μας πιο γλυκά με τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων!

Πετάμε με τα Τ.Ο.Τ.Σ.!  Καθημερινά στις 17:30 στο Disney Junior

Τα Τ.Ο.Τ.Σ θα προβάλλονται από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 17.30.

Ο πεισματάρης πιγκουίνος Πιπ και ο Φρέντυ, το αγαπησιάρικο φλαμίνγκο είναι τα νέα μέλη της ομάδας πιλότων Τ.Ο.Τ.Σ. και μας χαρίζουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές!

Οι δύο χαρακτήρες αναλαμβάνουν να παραδώσουν σώους και ασφαλής τους μικρούς μας φίλους στην αγκαλιά της οικογενείας τους.

Στα ολοκαίνουργια επεισόδια, αφού τα μικρά ζωάκια έχουν ολοκληρώσει το νηπιαγωγείο, οι πρωταγωνιστές κάνουν το ταξίδι αυτό αξέχαστο μέσα από μοναδικές περιπέτειες! Μαζί, θα μάθουν πώς να μεγαλώσουν και να φροντίσουν τα μωρά, χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σκέψη τους για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά Τ.Ο.Τ.Σ. περνά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους πως για η λύση στα προβλήματα είναι η ομαδικότητα και η θετική σκέψη!

Μη χάσετε τα ολοκαίνουργια επεισόδια Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων Τ.Ο.Τ.Σ. από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στο Disney Junior!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved