Επιστροφή στα θρανία: Το «τρίπτυχο» της επιτυχίας για μία «αναίμακτη» σχολική χρονιά

Μπορεί τα πρώτα πράγματα που φροντίζουμε με την αρχή της νέας σχολικής σεζόν να είναι το σχολικό σακίδιο, τα τετράδια και τα… άπειρα πολύχρωμα μολύβια, ωστόσο όταν η προετοιμασία αυτή περιλαμβάνει και το ατελείωτο παιχνίδι των μικρών μας φίλων στο προαύλιο του σχολείου, η κατάσταση περιπλέκεται.

Επιστροφή στα θρανία: Το «τρίπτυχο» της επιτυχίας για μία «αναίμακτη» σχολική χρονιά

Το μικρό μέλος της οικογένειας, καθώς θα έχει όρεξη για παιχνίδια και σκανδαλιές, είναι πιθανό να μας φέρει μπροστά από… ανεπιθύμητες καταστάσεις και απρόοπτα. Για τον λόγο αυτό, πέρα από τα σχολικά είδη που θα χρειαστούν, ήρθε η ώρα να συνυπολογίσετε και έναν ακόμη «σύμμαχό» σας για τη νέα σχολική χρονιά που πλησιάζει, ο οποίος δεν είναι άλλος από το «φαρμακείο» του ζουζουνιού σας, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το σακίδιό του. Αν σκέφτεσαι πώς θα απαλλαγείς από γκρίνιες και στενοχώριες, με μόλις τρία απλά βήματα, βρες ένα μικρό τσαντάκι, μετάτρεψέ το στο σχολικό του «φαρμακείο» και διάβασε το παρακάτω κείμενο.

Μία κίνηση και ξεμπέρδεψες από τα μικρόβια

Μπορεί για τις περισσότερες μανούλες η λέξη σχολείο να είναι ταυτόσημη με ηρεμία και ξεκούραση, εφόσον ο μικρός μας μπόμπιρας για λίγες ώρες θα βρίσκεται μακριά μας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για εκείνον το σχολείο είναι απόλυτα συνυφασμένο με ατελείωτο παιχνίδι, το οποίο είναι αδύνατο να μην επιφέρει και κάποιους μικροτραυματισμούς. Η αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης είναι το Α και το Ω σε τέτοιου τύπου τραυματισμούς και εκδορές, καθώς με το παραμικρό παιχνίδι στο σχολείο είναι πολύ πιθανό να μολυνθούν και πάλι, εφόσον η εξωτερική στιβάδα του τραύματος είναι εξαιρετικά ευαίσθητη για να μπορέσει να αποτρέψει την είσοδο βακτηρίων στον οργανισμό. Η λύση δεν είναι άλλη από τη σωστή πρόληψη, η οποία θα επιτευχθεί με τον άμεσο καθαρισμό της συγκεκριμένης περιοχής, μέσω του πρακτικού και εύχρηστου Hansaplast Σπρέι για πληγές, το οποίο παρέχει προστασία στους μικρούς μας φίλους από μικρόβια και βακτήρια, χωρίς να προκαλεί καθόλου πόνο. Η δράση του είναι τέτοια, έτσι ώστε να συστήνεται ακόμη και για τη φροντίδα μετεγχειρητικών πληγών, σύμφωνα πάντα βέβαια και με τις οδηγίες ενός αρμόδιου γιατρού.

hansaplast2

Η πιο απαλή προστασία

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλες μας δυσανασχετούμε όταν πλένουμε ξανά και ξανά τα λερωμένα ρουχαλάκια του μικρού μας από μώλωπες και γρατζουνιές, ενώ παράλληλα φοβόμαστε για πιθανές μολύνσεις. Όχι πια! Μπορείς να αποφύγεις τις άπειρες στοίβες ρούχων, καθώς και την γκρίνια του μικρού σου, έχοντας απλώς ένα ακόμη αναπόσπαστο κομμάτι στο «φαρμακείο» του σχολείου του. Πρόκειται για τα πλέον γνωστά και αγαπητά σε όλους Επιθέματα της Hansaplast. Χάρη σε αυτά οι μανούλες μπορούν ξεγνοιάσουν, καθώς προστατεύουν τα παιδιά τους από τους εξωτερικούς κινδύνους, οι οποίοι είναι απόλυτα συνυφασμένοι με το τρέξιμο, το κυνηγητό και το κρυφτό, που λατρεύει κάθε παιδάκι να απολαμβάνει στο διάλειμμα του σχολείου.

hansaplast3

Με ένα άγγιγμα ξεχνάς ότι χτύπησες

Όπως θυμόμαστε όλες από τα παιδικά μας χρόνια, όσο πιο μικρός είσαι τόσο μεγαλύτερη άγνοια κινδύνου έχεις. Έτσι το να χτυπήσεις, να πέσεις και να τραυματιστείς δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στην καθημερινή ρουτίνα των «ζουζουνιών» μας, ειδικά όταν βρίσκονται έκτος του σπιτιού τους. Αυτό όμως που ταλαιπωρεί περισσότερο τόσο τα ίδια όσο και εμάς τις μανούλες, είναι η κακοκεφιά και η γκρίνια που ακολουθεί, ιδιαίτερα όταν τα τραύματα επιμένουν να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έρχονται να δώσουν οι ειδικοί, σύμφωνα με τους οποίους η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, επουλώνει αποδεδειγμένα μέχρι και δύο φορές πιο γρήγορα τις πληγές. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή της καταφέρνει να δημιουργήσει μία προστατευτική μεμβράνη που παρέχει την αναγκαία υγρασία και το κατάλληλο περιβάλλον για να «κλείσει» η πληγή χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι στην επιδερμίδα του παιδιού. Πρόκειται για μια σύνθεση απαλλαγμένη από αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα, η οποία είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επιδερμίδα, ακόμη και ενός βρέφους!

Ήρθε η ώρα να κλείσεις τον υπολογιστή σου και να τρέξεις να διαλέξεις μαζί με τα μικρά σου «διαβολάκια» την σχολική τσάντα και τα αμέτρητα παιχνίδια της φετινής χρονιάς και άσε την Ηansaplast να φτιάξει το πιο ασφαλές και χρήσιμο σχολικό «φαρμακείο» για εσένα και τους μικρούς μας φίλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved