Οι γλυκιές φωτογραφίες αυτών των παιδιών έχουν γίνει viral - Μαντεύετε γιατί; (pics)

Πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, οι 5χρονοι Holly & Ηayes.

Οι γλυκιές φωτογραφίες αυτών των παιδιών έχουν γίνει viral - Μαντεύετε γιατί; (pics)

Τα παιδιά πάντα ξεχωρίζουν με την αυθεντικότητα, την αγνότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους μικρούς Hayes και Holly. Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν το 2018. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια παιδιά στο νηπιαγωγείο πείραζαν την Holly και ο Hayes ήταν αυτός που την υπερασπίστηκε. Έκτοτε είναι αχώριστοι.

Ο ένας είναι ο καλύτερος φίλος για τον άλλον, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν αποφασίσει ότι στο μέλλον θα παντρευτούν. Έτσι απλά! Η Holly θέλει ο γάμος τους να γίνει όταν θα γίνουν 10 ετών, ενώ o Hayes όταν θα είναι… 41! Όσο για το εάν έχουν σκεφτεί τις λεπτομέρειες; Η Holly θέλει διακόσμηση να έχει μονόκερους, ενώ τον Hayes το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει πάρει το πιο όμορφο δαχτυλίδι για τη νύφη.

Ασφαλώς τις αποφάσεις τους μοιράστηκαν και με τις μαμάδες τους, οι οποίες τους βρήκαν αξιολάτρευτους. Μάλιστα, η μαμά του Hayes είναι φωτογράφος στο Candice Adelle Photography και εμπνεύστηκε ένα πολύ γλυκό concept για να φωτογραφίσει τα δύο παιδιά. Οι μικροί Holly και Hayes φοράνε τα καλά τους και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό. Η Holly κρατάει λουλούδια στα χέρια της και τόσο οι πόζες όσο και το σκηνικό θυμίζουν... νεόνυμφους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved