Η απόλυτη back to school λίστα για να προετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο

Το καλοκαίρι έφυγε, όσο γρήγορα ήρθε και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εποχή που διανύουμε μας βρίσκει να τρέχουμε στα καταστήματα και να «σερφάρουμε» στο Διαδίκτυο προκειμένου να βρούμε τα κατάλληλα είδη για να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά.

Η απόλυτη back to school λίστα για να προετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο

Back to School, λοιπόν, και οι τσάντες και τα τετράδια βρίσκονται ήδη στο «καλάθι».

Τι θα κάνουμε όμως, με τα ρούχα και τα παπούτσια που θα χρειαστούν φέτος τα μικρά μας; Τα περσινά ρουχαλάκια δεν τους πηγαίνουν και όπως φαίνεται, θα πάνε κατευθείαν στα μικρά τους ξαδερφάκια.

Όπως σε πολλές περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή του «εξοπλισμού» της παιδικής ντουλάπας, δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος. Και ο πλέον ιδανικός τρόπος για να προμηθευτούμε με τα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το σχολείο, είναι να ανακαλύψουμε τον απόλυτο προορισμό για παιδιά και να δημιουργήσουμε τη λίστα με τα βασικά και απαραίτητα είδη για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε δραστηριότητα -ανάλογα πάντα με την ηλικία των μικρών μας.

DPAM 3

Ο απόλυτος back to school κατάλογος και η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις

Για εμάς, o προορισμός αυτός είναι και φέτος η DPAM, εκεί όπου φέτος βρήκαμε έξι όμορφες θεματικές συλλογές παιδικών ρούχων αλλά και μία μεγάλη συλλογή από αθλητικά και casual παπούτσια από διάφορα brands για το σχολείο και τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών.

Αν επισκεφτείς και εσύ την DPAM, μην ξεχάσεις απλώς να εκμεταλλευτείς τη σούπερ προσφορά που θα ισχύσει τον Σεπτέμβριο, αφού με την αγορά ενός παντελονιού φόρμας, μπορείς να πάρεις το δεύτερο με μόλις 9,99 ευρώ!

Όσον αφορά στο τι αξίζει να περιέχει ο απόλυτος back to school κατάλογος, το σίγουρο είναι πως οι πρακτικές φόρμες για να νιώθουν τα παιδιά άνετα και χαλαρά όλες τις ώρες της ημέρας είναι απαραίτητες. Το ίδιο και οι σχολικές τσάντες DPAM, Parkland και Penny Scallan (για τα παιδιά που θα πάνε στον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό) και φυσικά, τα ανατομικά παπούτσια για όλες τις ώρες και όλες τις δραστηριότητες.

DPAM 4



Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με αυτά, να είναι δηλαδή, το ένα και το αυτό… Du Pareil au Même!

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται το παιδί σου και ακόμη και σε ό,τι αφορά στα σχολικά ρούχα και παπούτσια, η συμβουλή μας είναι να βρεις προϊόντα χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Τα παιδιά πρέπει, άλλωστε, να μεγαλώνουν… σαν παιδιά και για να συμβεί αυτό, χρειάζονται και τη βοήθειά μας.

Βρες, λοιπόν, τον απόλυτο προορισμό για παιδιά, ξεφύλλισε τον φετινό Back to school ηλεκτρονικό κατάλογο της DPAM και ανακάλυψε εύκολα μία μεγάλη συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το σχολείο!

DPAM 1



Θα βρεις τα προϊόντα της DPAM στα 20 καταστήματα που υπάρχουν σε Ελλάδα και Κύπρο και στο e-shop: www.dpam.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved