Liv Tyler: Σπάνιες φωτογραφίες από τη γέννησή της μέχρι σήμερα - Είναι σε όλες κούκλα (vid)

Είναι πραγματικά πολύ όμορφη.

Liv Tyler: Σπάνιες φωτογραφίες από τη γέννησή της μέχρι σήμερα - Είναι σε όλες κούκλα (vid)

H Liv Tyler έγινα ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή στην ταινία « Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών» όπου υποδύθηκε τον ρόλο της πριγκίπισσας Arwen.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1977 και είναι κόρη του Steven Tyler των Aerosmith και της Bebe Buell. Τα πρώτα χρόνια είχε το επώνυμο του συντρόφου της μητέρας της Todd Rundgren και σε ηλικία 11 ετών όταν έμαθε ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας πήρε το επώνυμό του.

Αρχικά εργάστηκε ως μοντέλο και σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκε στο video clip των Aerosmith, Crazy. Την ίδια χρονιά, το 1994 συμμετείχε στην πρώτη της ταινία Silent Fall . Η καριέρα της άρχισε την ανοδική της πορεία, με τη συμμετοχή της τόσο στη νοσταλγική ροκ ταινία του 1960, That Thing You Do (1996) με τον Tom Hanks όσο και στην ταινία Armageddon (1998) με τους Bruce Willis και Ben Affleck.

Ωστόσο, ο ρόλος που εκτόξευσε την καριέρα της, ήταν αυτός στην τριλογία ταινιών «Lord of the Rings».

Το 2003, η Tyler παντρεύτηκε τον Άγγλο μουσικό-τραγουδιστή Royston Langdon. Τον επόμενο χρόνο, το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους, Milo. Η Tyler για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αφιερώθηκε στην οικογένειά της. Ωστόσο, μετά από πέντε χρόνια , το ζευγάρι χωρίζει.

Από το 2014 είναι μαζί με τον Βρετανό καλλιτεχνικό και αθλητικό manager, Dave Gardner. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον Sairor και τη Lula Rose, ενώ και ο Gardner έχει άλλο ένα παιδί από προηγούμενη σχέση.

Το εντυπωσιακό με την Liv Tyler είναι ότι από όταν ήταν μωρό μέχρι και σήμερα, στα 42 της, παραμένει πολύ όμορφη.Τόσο κατά την εφηβεία όσο και αργότερα, η ομορφιά της είναι μοναδική.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved