Μπαμπάς φωτογραφίζει το πρόωρο μωρό του στις πιο απίθανες πόζες και σκηνικά (pics)

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από τις πιο απολαυστικές που έχουμε δει.

Μπαμπάς φωτογραφίζει το πρόωρο μωρό του στις πιο απίθανες πόζες και σκηνικά (pics)

Ο Matt Mac είναι ένας μπαμπάς με φαντασία και δημιουργικότητα. Το τέταρτο μέλος της οικογένειας, ο γιος του Ryan γεννήθηκε 9 εβδομάδας νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού και ζύγιζε λίγο παραπάνω από ένα κιλό.

Στο πρώτο τους παιδί, ο Matt και η σύζυγός τους ανακάλυψαν πόσο πολύ τους άρεσε να φωτογραφίζουν την κόρη τους. Όταν έμαθαν για τον επικείμενο ερχομό του γιου τους, ήθελαν να κάνουν το ίδιο. Η πρόωρη άφιξη του μωρού, όχι μόνο δεν τους άλλαξε τα σχέδια, αλλά αντιθέτως τους ενέπνευσε για να βγάλουν τις πιο υπέροχες φωτογραφίες στα πιο απίστευτα σκηνικά.

«Επειδή ο γιος μας ήρθε πρόωρα αστειευόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε ότι βιαζόταν να γεννηθεί και να μεγαλώσει. Έτσι μας ήρθε και η ιδέα για το concept της φωτογράφισης. Το μοντέλο είναι ο γιος μας τον οποίο φωτογραφίζουμε την ώρα που φαίνεται να κάνει δραστηριότητες ενηλίκων.»

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά υπέροχες και όσο και αν σας τις περιγράψουμε, με τα λόγια είναι δύσκολο να αποτυπώσουμε το απολαυστικό αυτό θέαμα. Για κάθε λήψη χρειάστηκαν περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Την περισσότερη ώρα την αφιέρωναν στο στήσιμο του σκηνικού και έπειτα η επεξεργασία της κάθε φωτογραφίας.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο ίδιος ο μπαμπάς στο boredpanda.com στο οποίο και περιέγραψε την εμπειρία του. Όσο για το ποιες είναι συμβουλές του προς τους γονείς των πρόωρων μωρών:

«Κάντε υπομονή, να σκέφτεστε θετικά και να ζητάτε για βοήθεια και στήριξη»

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved