Κερδίστε δώρα και προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Angry Birds: Η Ταινία 2!

Την περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε! Έπειτα από την τεράστια, παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε το πρώτο Angry Birds, τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη δεύτερη ταινία.

Κερδίστε δώρα και προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Angry Birds: Η Ταινία 2!

Αν λατρεύετε και εσείς οικογενειακώς τα θυμωμένα πουλιά, τα καλά νέα είναι πως έρχονται στις 5 Σεπτεμβρίου σε 3D μορφή στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood και αποτελούν την ιδανική αφορμή για να διασκεδάσετε με τα παιδιά, λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Τι θα λέγατε, μάλιστα, αν μαθαίνατε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε πρώτοι και εντελώς δωρεάν το Angry Birds: Η Ταινία 2;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ανήκετε στους τυχερούς που θα βρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Λεωφόρος Κηφισίας 124, μετρό Αμπελόκηποι), την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19.00, είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να δείτε το όνομά σας στη λίστα με τους νικητές; Από τις 30 Αυγούστου στις 10.00 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου στις 16.00, follow @mothersbloggr στο Instagram και κάντε mention δύο φίλους!


https://www.instagram.com/p/B1x2m2iCt1w/

Διαβάστε, λοιπόν, τους όρους του διαγωνισμού εδώ και μπορεί να είστε ανάμεσα στους δέκα νικητές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας καθώς και από ένα συλλεκτικό δώρο της ταινίας, είτε μία μάσκα ύπνου είτε ένα ποτήρι, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς λάτρεις των θυμωμένων πουλιών!

angry



Τι θα δείτε στην ταινία

Αν θέλετε να έχετε μία ιδέα για το τι θα παρακολουθήσετε στη δεύτερη ταινία των Angry Birds που μας φέρνει η Feelgood, αρκεί να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη φορά, οι άσπονδοι φίλοι θα συμμαχήσουν ενάντια σε μία καινούρια απειλή, προσφέροντας ένα ξεκαρδιστικό θέαμα για όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, τα θυμωμένα πουλιά που δεν πετάνε και τα κακόβουλα πράσινα γουρούνια θα αντιμετωπίσουν μία κοινή απειλή που θα βάλει σε κίνδυνο τα νησιά τους. Ο Ρεντ, ο Τσακ, ο Μπομπ και ο Σούπερ Αετός θα επιστρατεύσουν την αδελφή του Τσακ, Σίλβερ και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το γουρούνι Λέοναρντ, τη βοηθό του Κόρτνεϊ και τον Γκάρι για να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μία απίθανη ομάδα που θα σώσει τα νησιά τους. Η ταινία, άλλωστε, μιλάει για τη σημασία της ομαδικότητας και το γεγονός πως υπάρχει πάντα ένας τρόπος να βρούμε έναν κοινό τόπο και έναν κοινό σκοπό!

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στους κινηματογράφους! Μην ξεχάσετε απλώς να μπείτε στο Instagram του Mothersblog.gr και να ακολουθήσετε τα απαραίτητα βήματα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και να κερδίσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved