Φωτεινή Αθερίδου: Λίγο πριν γεννήσει θυμόμαστε όλες τις φορές που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Φωτεινή Αθερίδου: Λίγο πριν γεννήσει θυμόμαστε όλες τις φορές που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Φωτεινή Αθερίδου θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Ηδη, διανύει την 36η εβδομάδα εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να γεννήσει.

Η ηθοποιός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Αίγινα, ποστάροντας φωτογραφίες και σχολιάζοντας με χιούμορ την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα σε πολλές από τις αναρτήσεις της έσπευδε να σχολιάσει ο μπαμπάς της, Θοδωρής Αθερίδης, που θα γίνει και αυτός πρώτη φορά παππούς.

Μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έχουν ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο και την προίκα του μωρού. «Τελική ευθεία ... πλύσιμο ρούχων τσεκ ! Καρότσι τσεκ» έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Αθερίδου στη φωτογραφία που ανέβασε, κρατώντας ένα φορμάκι του μωρού.

Η μέλλουσα μανούλα επέλεξε για το παιδικό δωμάτιο γκρίζο χρώμα για τους τοίχους και τα έπιπλα του γιου της, αποφεύγοντας το μπλε και το λευκό που συνήθως επιλέγουν οι περισσότεροι γονείς. Στο δωμάτιο διακρίνονται η κούνια, η συρταριέρα και το καρότσι.

Η Φωτεινή Αθερίδου καθώς πλησιάζουν οι μέρες για να γεννήσει επέστρεψε στην Αθήνα. Πήγε μάλιστα για φαγητό και φωτογραφήθηκε έχοντας μπροστά της ένα πιάτο: «Φαΐ ορ νοτ φαΐ δατ ιζ δε κουεστιον!» έγραψε με χιούμορ.

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Φωτεινή Αθερίδη. Οι περισσότερες είναι από το φετινό της καλοκαίρι, φυσικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Φωτογραφίες: Instagram Fotini Atheridou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved