Οικογένεια Χανταμπάκη: Οι νέες φωτογραφίες & τα βίντεο από τις διακοπές τους στη Νέα Υόρκη

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη!

Οικογένεια Χανταμπάκη: Οι νέες φωτογραφίες & τα βίντεο από τις διακοπές τους στη Νέα Υόρκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα, ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο από το υπερατλαντικό του ταξίδι, δείχνοντας μας όλα όσα επισκέπτονται και όλα όσα κάνουν.

Επισκέφθηκαν την China Town, έκανα ποδηλατάδα στο Central Park, είδαν από κοντά το άγαλμα της Ελευθερίας, έφαγαν σουβλάκια που τα πλήρωσαν περίπου 60 δολάρια, έβγαλαν φωτογραφίες στην Times Square και έπλυναν τα ρούχα τους σε εκείνα τα μεγάλα πλυντήρια-στεγνωτήρια που βλέπουμε στις ταινίες.

Μάλιστα ο μικρός Μανώλης, μας παρουσίασε το πάρκο της Νέας Υόρκης με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μαζί με την αδερφή του μας έδειξαν τα σκιουράκια και τέλος έκαναν τη βόλτα τους με βάρκα γύρω από το άγαλμα της Ελευθερίας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



«Central Park..Ένα από τα μέρη που μας ζητήσατε αρκετοί.. ▫️Αρχικά νοικιασαμε ποδηλατα (120? 3 ποδήλατα για 2 ωρες.. Ένα υπέροχο μέρος για όλους.. Μπορείς να περπατήσεις να κάνεις joking να διαβάσεις, ακόμη και να κάτσεις απλά σε ένα σημείο να παρατηρείς την ομορφιά του! Όσοι έχετε οικογένεια--παιδιά η σκυλάκια υπάρχει χώρος για να διασκεδάσουν όλοι! ▫️Τρέξαμε-παίξαμε-γελασαμε-ειδαμε πάπιες και σκιουρακια.. ▫️Ένα μέρος που μπορείς να πηγαίνεις ακόμη και κάθε μέρα για λίγο καθώς ειναι στο κέντρο της πόλης!», σχολίασε σε μία από τις αναρτήσεις του, ο πρώην παίχτης του Survivor και νικητής του Nomads.

Swipe up για να δείτε το φωτογραφικό τους άλμπουμ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved