Victoria Beckham: Δείτε τι έκανε η Harper για πρώτη φορά στις οικογενειακές τους διακοπές (vid)

H οικογένεια Beckham απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές.

Victoria Beckham: Δείτε τι έκανε η Harper για πρώτη φορά στις οικογενειακές τους διακοπές (vid)

Η οικογένεια Beckham είναι μία από τις πιο δημοφιλείς οικογένειες παγκοσμίως και κάθε τους φωτογραφία κάνει το γύρο των media.

Αυτήν την περίοδο, ο David και η Victoria Beckham απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά τους. O προορισμός που επέλεξαν έχει ήλιο και θάλασσα και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας είναι σίγουρα εντυπωσιακές.

Τα πρώτα στιγμιότυπα μοιράστηκε μαζί μας η Victoria μέσω των Instagram Stories που ανέβασε. Όπως είδαμε λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι νοίκιασε ένα σκάφος και αφαίθηκε στη μαγεία του ήλιου και των καταγάλανων νερών.

Μάλιστα η διάσημη μαμά, μοιράστηκε μαζί μας και μία πολύ όμορφη εμπειρία που έζησαν ο David, η Harper και ο Romeo. Οι τρεις τους απόλαυσαν ένα θαλάσσιο σπορ αν και τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή Harper η οποία στην αρχή ήταν εμφανώς φοβισμένη. Η Victoria βέβαια, δε σταμάτησε στιγμή να την εμψυχώνει και ακόμη και στα Stories της γράφει «Γενναίο κορίτσι Harper Seven». Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο:



Λίγο αργότερα, όλοι μαζί οικογενειακώς έκαναν yoga στο γρασίδι. Η Victoria φαίνεται ότι δυσκολεύτηκε λίγο, ενώ ο David το βρήκε κατευθείαν!









Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους, στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved