Hillary Clinton: Δε φαντάζεστε με ποια φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα 73α γενέθλιά του (pics)

O Bill και η Hillary Clinton είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως.

Hillary Clinton: Δε φαντάζεστε με ποια φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα 73α γενέθλιά του (pics)

Ο Bill Clinton διατέλεσε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 1993 έως και το 2001. Τα καθήκοντά του τα ανέλαβε σε ηλικία μόλις 46 ετών και ήταν ο τρίτος νεότερος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Με την Hillary γνωρίστηκαν το 1971, ενώ ήταν και οι δύο φοιτητές Νομικής στο Yale University. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Bill σε παλαιότερη συνέντευξή του, η γνωριμία τους έγινε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

«Η δύναμη και η αυτοπεποίθησή της με είχε μαγνητίσει»

Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η πρόταση γάμου. Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Hillary δεν είπε το "ναι" με την πρώτη καθώς χρειαζόταν χρόνο, όπως είχε πει χαρακτηριστικά. Ο γάμος τους έγινε το 1975, τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, στο σαλόνι του καινούριου τους σπιτιού στο Arkansas. Οι καλεσμένοι που έδωσαν τον "παρών" στο μυστήριο ήταν μόλις δεκαπέντε, αλλά πάνω από εκατό παρευρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι που έκαναν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους λίγο αργότερα.

AP 901782604941

Η κόρη τους Chelsea γεννήθηκε πέντε χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 1980. Όλη τη δεκαετία του '80 την πέρασαν στο Arkansas και το 1993, όταν ο Bill Clinton έγινε ο 42ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μετακόμισαν στην Washington.

AP 800305014

O Bill και η Hillary Clinton είναι σχεδόν 50 χρόνια μαζί και μέχρι και σήμερα παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια παγκοσμίως.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Bill Clinton γιόρτασε τα 73α γενέθλιά του και η Hillary του ευχήθηκε με την πιο ιδιαίτερη και σίγουρα αναπάντεχη φωτογραφία του. Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο είναι και αρκετά δραστήρια.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved