Δούκισσα Νομικού: Πέντε φορές που μας έδειξε πρόσφατα το μικρό Σάββα στο Instagram (pics)

Είναι ένα πολύ χαριτωμένο αγοράκι.

Δούκισσα Νομικού: Πέντε φορές που μας έδειξε πρόσφατα το μικρό Σάββα στο Instagram (pics)

Η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη την περίοδο αυτή.

Περιμένει το δεύτερο παιδί της, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί σύμφωνα με την ίδια, εντός Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με τον γιο της Σάββα.

Ο μικρός, γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 2018, σκορπώντας απέραντη χαρά στους γονείς του και τις οικογένειές τους. Για τη Δούκισσα Νομικού και το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού ήταν το πολυτιμότερο δώρο.

Η όμορφη παρουσιάστρια για ένα μεγάλο διάστημα απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της.

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενεική φωτογραφία με το σύζυγό της, την ίδια και το μωρό γράφοντας μόνο «#2018.

dutchesss

Ακολούθησε στις 5 Ιανουαρίου 2019 άλλη μια φωτογραφία που κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά το μωρό της που συνοδευόταν από το εξής σχόλιο:

"Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά. Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου.)".

dutchesss1

Τους τελευταίους μήνες η γλυκιά παρουσιάστρια ανεβάζει πιο συχνά φωτογραφίες του Σάββα, που πλέον είναι 1,5 χρονών.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πέντε φωτογραφίες του στις οποίες δεν είναι μωρό και δείχνουν πόσο έχει μεγαλώσει.

Φωτογραφίες: Instagram Doukissa Nomikou Theodoridi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved