Λένα Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η πρώτη & μοναδική φορά που μας έδειξε τον γιο της στο Ιnstagram (pic)

Ο γιος της είναι πλέον 9 ετών και της μοιάζει αρκετά.

Λένα Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η πρώτη & μοναδική φορά που μας έδειξε τον γιο της στο Ιnstagram (pic)

Η Λένα Παπαδοπούλου είναι μία τραγουδίστρια που αν και μετράει πολλά χρόνια παρουσίας στις πίστες, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ.

Το τραγούδι μπήκε στη ζωή της από την πολύ μικρή της ακόμη ηλικία. Και οι δύο γονείς της τραγουδούσαν ερασιτεχνικά, αλλά έμπνευση και πρότυπό της όπως έχει αναφέρει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, ήταν η θεία της, Πίτσα Παπαδοπούλου. Η Λένα Παπαδοπούλου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μία σταθερή επαγγελματική πορεία, χωρίς το όνομά της να ακούγεται συχνά στα media.

Με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Τσαούση, είναι μαζί 18 χρόνια και το 2010 ήρθε στον κόσμο και ο μονάκριβος γιος τους, Γιάννης.

Η Λένα Παπαδοπούλου, αν και είναι ενεργή στο Instagram, δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές. Όλες οι φωτογραφίες δείχνουν την ίδια είτε στη δουλειά της, είτε σε κάποια έξοδο. Όλες, εκτός από μία.

Πριν από μερικούς μήνες, η ξανθιά τραγουδίστρια ανέβασε την πρώτη και τη μοναδική μέχρι σήμερα φωτογραφία με τον γιο της.

Μαμά και γιος ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι μοιάζουν πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved