Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τον ενός έτους γιο της (pics)

Η επώνυμη μανούλα μοιράστηκε μαζί μας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τον ενός έτους γιο της (pics)

Το χιούμορ, η ενεργητικότητα και το ταμπεραμέντο της, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και εργατικές παρουσιάστριες και η σταθερή και πολυετής πορεία της, το επιβεβαιώνει.

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν λόγω της δουλειάς της, καθώς στην προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ. Τον Ιούνιο του 2018 έγινε για πρώτη φορά μαμά με τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κυριάκο Μπαλάσκα.

Η γλυκιά μανούλα είναι αρκετή ενεργή στα social media, αν και οι πιο προσωπικές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι ελάχιστες. Η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον γιο της ήταν τον περασμένο Μάιο, και πριν από αυτήν είχε ανεβάσει μόνο μία ακόμη φωτογραφία.

lydia

Χθες, η διάσημη παρουσιάστρια, μοιράστηκε μαζί μας μία νέα φωτογραφία με τον γιο της. Η όμορφη μαμά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Δείτε τη φωτογραφία αλλά και το ποια είναι η παρουσιάστρια, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved