Δέσποινα Καμπούρη: Αυτές τις φωτογραφίες με την κόρη της Έλενα δεν τις έχετε ξαναδεί (pics)

Με αφορμή τα 8α γενέθλια της κορούλας της, η Δέσποινα Καμπούρη μοιράστηκε μαζί μας τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες.

Δέσποινα Καμπούρη: Αυτές τις φωτογραφίες με την κόρη της Έλενα δεν τις έχετε ξαναδεί (pics)

10/8/2011 - Η ημέρα που η Δέσποινα Καμπούρη έγινε για πρώτη φορά μαμά, μία ημέρα που θα θυμάται για μία ζωή.

Το Σάββατο που μας πέρασε, η Έλενα, η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου και του Βαγγέλη Ταρασιάδη και η αδερφή της μικρής Χριστινούλας, είχε γενέθλια! Η... «Ποκαχόντας» όπως την αποκαλεί η μαμά της χαϊδευτικά, έγινε 8 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της η Δέσποινα Καμπούρη μοιράστηκε μαζί μας τις πιο γλυκές φωτογραφίες και βίντεο.

Η πρώτη ανάρτηση ήταν ένα βίντεο τραβηγμένο λίγο μετά τη γέννησή της. Στο βίντεο, βλέπουμε τη Δέσποινα Καμπούρη φανερά συγκινημένη με την Έλενα, που τότε ήταν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι, στην αγκαλιά της.

«Να σε βλέπω να ανθίζεις. Αυτό μου δίνει ζωή και με κάνει να κλαίω από συγκίνηση. Έλενά μου. Σ’ ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπάω τόσο δυνατά, τόσο μοναδικά. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Δεν ήξερα ότι μπορώ να το κάνω. Ευγνωμονώ κάθε μέρα τον Θεό που σε έχω.»



Την ίδια μέρα, η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε και μερικές φωτογραφίες της μικρής Ποκαχόντας. Σε αυτές βλέπουμε την 8χρονη πλέον Έλενα σε διάφορες ποζές και διαφορετικές ηλικίες, από όταν ήταν μωρό μέχρι και σήμερα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε πάντως με βεβαιότητα, είναι ότι η Έλενα της μοιάζει πολύ, δε συμφωνείτε;

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved