Anne Hathaway: Αυτό είναι το σπίτι της λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά (vid)

Η Αnne Hathaway είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοπιούς της γενιάς της.

Anne Hathaway: Αυτό είναι το σπίτι της λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά (vid)

Ξεκίνησε τη δεκαετία του '90 με κάποιες ρομαντικές κομεντί και έπειτα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες κάθε είδους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Παρόλο όμως που είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood, η Anne Hathaway διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή. Το 2012 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Adam Shulman και τέσσερα χρόνια αργότερα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μικρό Jonathan.

Αν και η διάσημη ηθοποιός έχει Instagram, σπάνια μοιράζεται με τους θαυμαστές τις πιο προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές. Εξαίρεση αποτέλεσε η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, την οποία ανακοίνωσε η ίδια με μία φωτογραφία και ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Όχι δεν είναι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας...
#2
Χωρίς πλάκα, για όλους όσους έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες στη γονιμότητα και στη σύλληψη, να γνωρίζετε ότι σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου, η όλη διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Σας στέλνω απεριόριστη αγάπη»

annehathaway 65748268 1624510827693692 8973699603175072371 n

Που όμως ζει η αγαπημένη ηθοποιός με τον σύζυγό της και τον τριών ετών γιο τους;

Το σπίτι τους είναι κλασικό, σε γήινα χρώματα και εκπέμπει ηρεμία και θετική διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντάς το, συνειδητοποιούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα της ηθοποιού. Τις εντυπώσεις κλέβει το φωτεινό σαλόνι αλλά και η άνετη κουζίνα. Δείτε το στο video που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved