Ζέτα Δούκα: Τα πρωτότυπα παιχνίδια με την κόρη της στη θάλασσα (vid & pics)

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Ζέτα Δούκα: Τα πρωτότυπα παιχνίδια με την κόρη της στη θάλασσα (vid & pics)

Κάθε χρόνο οι ερμηνείες της στο θέατρο και στις σειρές που πρωταγωνιστεί, εντυπωσιάζουν. Η Ζέτα Δούκα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και η ομορφιά της σε συνδυασμό με την ήρεμη αύρα της, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αυτές τις μέρες, η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά και την 3χρονη κόρη τους, Θάλεια.

Ο προορισμός που επέλεξαν είναι η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η Παλαιόχωρα που βρίσκεται νότια του νομού Χανίων. Η Ζέτα Δούκα είναι αρκετά ενεργή στα Social Media και όλες αυτές τις μέρες, μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες μαζί μας, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Το όμορφο τοπίο αλλά και η ξεγνοιασιά και η χαλάρωση που είναι ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της, μαρτυρούν το πόσο όμορφα περνάει με την οικογένειά της.

zetadouka 69026671 498348884263562 6604887591610387005 n

Ανάμεσα στις φωτογραφίες και στα stories που ανεβάζει στο Instagram, η όμορφη ηθοποιός μας δείχνει τον σύζυγό της, αλλά και την κορούλα της. Χθες, μάλιστα η διάσημη μαμά ανέβασε μερικά Instagram Stories στον λογαριασμό της και μας έδειξε τι έφτιαξαν μαμά και κόρη στην παραλία. Το υλικό που χρησιμοποίησαν είναι... η πλαστελίνη!









Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram η Ζέτα Δούκα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved