Μαμά και κόρη ντύνονται ασορτί και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό (pics)

Είναι διάσημη ηθοποιός και τον περασμένο Οκτώβρη έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

Μαμά και κόρη ντύνονται ασορτί και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό (pics)

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, κυρίως κωμωδίες και ρομαντικές κομεντί. Είναι μαμά τριών παιδιών και φέτος γιόρτασε τα 40α της γενέθλια!

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και το χιουμορ της, την έχουν κάνει πολύ συμπαθή στο κοινό και κάθε τι που ανεβάζει στα social media αποσπά χιλιάδες likes και θετικά comments σε μερικά μόλις λεπτά.

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από 15 χρόνια με τον ερχομό του γιου της, Ryder Russell. Εφτά περίπου χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της Bingham “Bing” Hawn.

katehudson 65800325 1356437574520749 6263243441682986127 n

Tα τελευταία χρόνια η διάσημη μαμά, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο φίλος της Danny Fujikawa με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Το 2018 ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η πρώτη κόρη της ηθοποιού η Rani Rose Hudson Fujikawa.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες, τόσο δικές της, όσο και των παιδιών της. Η φωτογραφία όμως που μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί είναι από τις πιο γλυκιές που έχουμε δει στον λογαριασμό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και ανακαλύψτε για ποια διάσημη μαμά μιλάμε.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @katehudson

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved