Ντόρα Μπακογιάννη: Για πρώτη φορά μας δείχνει και τα έξι εγγόνια της μαζί! (pics)

Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μαζί μας μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία και με τα έξι εγγόνια της!

Ντόρα Μπακογιάννη: Για πρώτη φορά μας δείχνει και τα έξι εγγόνια της μαζί! (pics)

Στα Χανιά βρίσκεται η δημοφιλής πολιτικός και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική να έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, παράλληλα όμως είναι μία στοργική και τρυφερή μητέρα. Τα παιδιά της, Κώστας & Αλεξία, έχουν πια γίνει και τα ίδια γονείς και η Ντόρα Μπακογιάννη φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τόσο μαζί τους όσο και με τα έξι εγγόνια της.

Η πολιτικός είναι ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες. Μία από αυτές είναι και αυτή που βλέπετε παρακάτω, την οποία ανέβασε στο Instagram ανήμερα της γιορτής της. Η γιαγιά Ντόρα ποζάρει με τη συνονόματη εγγονή της και ευχαριστεί όσους της έστειλαν τις ευχές τους.

dora 4

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως, στάθηκαν αφορμή να μοιραστεί μαζί μας μία νέα οικογενειακή φωτογραφία, την πρώτη στην οποία βλέπουμε και τα έξι εγγόνια της μαζι! Όπως είδαμε και στην ανάρτησή της, η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στον τρόπο καταγωγή της, τα Χανιά μαζί και με τα έξι εγγόνια της και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία που έχουμε δει το προφίλ της.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved