«Μόνος στο Σπίτι» - Η πολυαγαπημένη ταινία έρχεται ξανά από την Disney & προκαλεί αντιδράσεις

H Disney ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το remake της ταινίας που έσπασε κάθε ρεκόρ «Μόνος στο σπίτι» και το Twitter πήρε φωτιά. 

«Μόνος στο Σπίτι» - Η πολυαγαπημένη ταινία έρχεται ξανά από την Disney & προκαλεί αντιδράσεις

Είναι από τις ταινίες που μπορούμε να δούμε ξανά και ξανά, όσα χρόνια και αν περάσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και γέλιο.

Την έχουμε ταυτίσει με τα Χριστούγεννα και ο γλυκός αλλά πανέξυπνος Kevin, είναι από τους χαρακτήρες που κάθε παιδί από τη δεκαετία του '90 η και έπειτα, έχει ταυτιστεί. Η ταινία «Μόνος στο σπίτι» («Home Alone»), κυκλοφόρησε το 1990 και μέχρι και το 2011 ήταν η κωμωδία με τα περισσότερα έσοδα στο box office όλων των εποχών. Ήταν προτεινόμενη για δύο Όσκαρ και ο πρωταγωνιστής Macaulay Culkin είχε προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Αντρικού Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ.

Με λίγα λόγια, είναι από τις ταινίες που έχουν αφήσει εποχή, που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και που τις ξέρουν... άπαντες!

Αυτός όπως φαίνεται είναι και ο λόγος που η Disney αποφάσισε να κάνει το remake της. Την ανακοίνωση έκανε χθες ο CEO της Disney, Bob Iger και το Twitter αμέσως πήρε φωτιά.



Οι πλειοψηφία του κόσμου υποστηρίζει ότι το πρώτο «Μόνος στο σπίτι» είναι μία ταινία μοναδική και το όποιο remake θα είναι σίγουρη αποτυχία. Κάποια από τα Tweets που κυκλοφόρησαν:

«To "Μόνος στο Σπίτι" είναι μία κλασική αξία. Αφήστε την ήσυχη!»

«Η Disney θέλει να βγάλει ξανά το "Mόνος στο Σπίτι", αλλά κανένας άλλος δεν το θέλει. Η απόδειξη; Μετά την πρώτη ταινία, έχουν βγει τέσσερα sequels και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Η πρώτη ταινία ήταν τέλεια. Κανένα remake ή sequel δεν θα μπορεί να βγάλει το μαγικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στην πρώτη»

«Η Disney αλήθεια έχει το θράσος να ετοιμάζει το remake του "Mόνος στο Σπίτι;"»

«Ο μόνος τρόπος να είναι καλό το remake, είναι ο Macaulay Culkin να κάνει τον μπαμπά»

Ακόμα δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής, ούτε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία. Σύμφωνα με τον Bob Iger όμως, η ταινία θα προβληθεί στο κανάλι της Disney, Disney +.

To «Μόνος στο σπίτι» ωστόσο, δεν είναι το μόνο remake που ετοιμάζει η Disney. Τον περασμένο Μάρτιο, εξαγόρασε αρκετές από τις ταινίες που άνηκαν στην 21st Century Fox και αναμένεται να γίνουν remake και για τα «Μια Νυχτα στο Μουσείο» και «Για μια Ντουζίνα Μπελάδες».

Πηγή: cnn.com
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Ιnstagram #homealone

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved