Αυτές οι οικογενειακές φωτογραφίες θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε (pics)

Αυτές οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα.

Αυτές οι οικογενειακές φωτογραφίες θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε (pics)

Η Aria και ο Michal είναι γονείς τριών παιδιών. Είναι επαγγελματίες φωτογράφοι και έχουν ένα στούντιο στο οποίο κατά κύριο λόγο διοργανώνουν φωτογραφίσεις παιδιών και μόδας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Michal στο boredpanda.com, μία μέρα που κοιτούσε τα αρχεία του, συνειδητοποίησε ότι ενώ είχε πάρα πολλές φωτογραφίες άλλων παιδιών και οικογενειών, οι φωτογραφίες με τη δική του οικογένεια ήταν ελάχιστες. Αποφάσισαν λοιπόν με την Aria να φτιάξουν ένα άλμπουμ με οικογενειακές τους φωτογραφίες που όλες όμως θα έχουν ένα κοινό concpet. Μετά από σκέψη και συζήτηση με τα παιδιά τους, το concept που επέλεξαν είναι να φωτογραφίζονται με γιγάντια, τροπικά φρούτα!

"Καταλήξαμε σε αυτό το concpet γιατί άρεσε στα παιδιά, θεωρήσαμε ότι είναι κάτι αρκετά πρωτότυπο και επιπλέον οι φωτογραφίες θα έχουν πολλά και έντονα χρώματα, κάτι που μας άρεσε πολύ." είπε ο μπαμπάς.

"Για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε, δεν χρησιμοποιήσαμε photoshop αλλά μία συγκεκριμένη τεχνική φωτογράφισης. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μας έπαιρνε ώρα μέχρι να φτιάξουμε το σκηνικό και επειδή δεν θέλαμε τα παιδιά να κουραστούν πολύ, κάναμε μία φωτογραφία κάθε φορά"

Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι άκρως εντυπωσιακό και οι κόποι και των πέντε μελών της οικογένειας ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω! Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Lolove Studio

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved