Θυμάστε την μικρή Grace από τη σειρά «The Nanny»; Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Θυμόσαστε τη σειρά «Νταντά Αμέσου Δράσεως» με τη Φραν Ντρέσερ ως Φραν Φάιν;

Θυμάστε την μικρή Grace από τη σειρά «The Nanny»; Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου 1993 έως και τις 12 Μαΐου 1999, με πρωταγωνίστρια και δημιουργό την ίδια τη Φραν Ντρέσερ στο ρόλο μιας Εβραίας κατοίκου του Κουήνς της Νέας Υόρκης η οποία παράδοξα έγινε η νταντά τριών παιδιών από την Βρετανική/Νεοϋορκέζικη ανώτερη τάξη.

Η σειρά βραβεύτηκε με το Rose d'Or το 2006 (FRAPA Format Award, Scripted Format) και με Βραβείο Έμμυ το 1995 (Outstanding Individual Achievement in Costuming for a Series). Προβλήθηκε σε πάνω από 90 χώρες του κόσμου με επιτυχία, ενώ 10 χώρες από αυτές πήραν τα δικαιώματα του σεναρίου της και το προσάρμοσαν η καθεμιά σε δική της διασκευή.

Σε μία από αυτές τις χώρες άνηκε και η Ελλάδα. Να σας θυμίσουμε ότι στο Mega προβλήθηκε η σειρά, «Η Νταντά» το 2003 με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Λεκάκη.

Πώς είναι σήμερα η μικρότερη κόρη του Μάξγουελ Σέφιλντ, Γκρέις;

H Madeline Zima, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1985 και έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1993 σε ηλικία 8 ετών μέσα από αυτή τη σειρά.

Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες της, έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί:

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram hashtag / #gracesheffield

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved