Miranda Kerr - H σπάνια φωτογραφία από το γάμο της με τη μητέρα της (pics)

Τη φωτογραφία ανέβασε η μέλλουσα μαμά στο Instagram

Miranda Kerr - H σπάνια φωτογραφία από το γάμο της με τη μητέρα της (pics)

Η ομορφιά της είναι ιδιαίτερη, αψεγάδιαστη και είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Εκτός του ότι ήταν μία από τις καλλονές που για χρόνια μαγνήτιζε τα βλέμματα στις πασαρέλες της Victoria's Secret, πριν χρόνια η σχέση της με τον Orlando Bloom ήταν η αιτία που συχνά το όνομά της ήταν πρωτοσέλιδο στα περιοδικά. Ο λόγος για τη Miranda Kerr, το μοντέλο από την Αυστραλία που κατάφερε να ξεχωρίσει με τα υπέροχα μάτια της και φυσικά με το σήμα κατατεθέν της, τα γλυκά λακκάκια στα μάγουλα.

Σήμερα, εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, αλλά παράλληλα είναι και επιχειρηματίας και μια πολύ τρυφερή μαμά. Το 2011, ενώ ακόμη ήταν παντρεμένη με τον Orlando Bloom, ήρθε στον κόσμο ο γιος της, Flyn και εφτά χρόνια αργότερα έγινε και πάλι μαμά με τη γέννηση του μικρού Hart, καρπός του έρωτά της με τον δισεκατομμυριούχο Evan Spiegel.

Ο γάμος της μέ τον Evan τον Μάιο του 2017, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το μοντέλο έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό Dior νυφικό του το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το νυφικό της Grace Kelly και έφτιαξε πρσωπικά για την Miranda Kerr η Maria Grazia Chiuri.

mirandakerr 60242586 205118113783573 8627512924134557694 n

Δέκα μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, το μοντέλο ανακοίνωσε ότι είναι και πάλι έγκυος! Η μέλλουσα μαμά δε μοιράζεται συχνά οικογενειακές της στιγμές, για αυτό και όταν ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της ή με τον σύζυγό της, γίνονται ανάρπαστες.

Πριν από μερικές ημέρες το διάσημο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία της μαμάς της. "Η πανέμορφη μαμά μου" έγραψε σαν σχόλιο στη φωτογραφία και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Αυτό ωστόσο που δεν παρατήρησαν πολλοί, ήταν ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη ανήμερα του γάμου της καθώς φοράει το υπέροχο νυφικό της αλλά τα κοσμήματα που είχε διαλέξει για εκείνη την ημέρα.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @mirandakerr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved