Κουίζ: Αλήθεια, εσύ ξέρεις να περιποιείσαι σωστά τις πληγές των παιδιών;

Απάντησε και κέρδισε το απαραίτητο kit για μικρούς και μεγάλους

Κουίζ: Αλήθεια, εσύ ξέρεις να περιποιείσαι σωστά τις πληγές των παιδιών;

Οι οικογενειακές διακοπές αποτελούν αναμφίβολα μία υπέροχη αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους και να δημιουργήσουμε νέες, όμορφες αναμνήσεις. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως όταν στην οικογένεια υπάρχουν παιδιά -και δη μικρής ηλικίας- τα πράγματα στον προορισμό στον οποίο θα παραθερίσετε, ενδέχεται να γίνουν ολίγον τι… περίπλοκα. Διότι στο «μενού» των διακοπών περιλαμβάνονται σχεδόν πάντα οι μικροτραυματισμοί -που στις περισσότερες περιπτώσεις συνοδεύονται από κλάματα και γκρίνια…

Είναι σίγουρα σημαντικό, λοιπόν, να αφιερώσετε εκ των προτέρων λίγο από τον χρόνο σας στη δημιουργία του φαρμακείου των διακοπών. Όπως, άλλωστε, λέει και ο σοφός μας λαός, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και είναι σίγουρα σημαντικό να αισθάνεσθε ήρεμοι και βέβαιοι πως οι μικροτραυματισμοί δεν θα σταθούν εμπόδιο στο να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά σας.

Λίγα και καλά προϊόντα είναι αρκετά για να απολαύσετε τις διακοπές με ασφάλεια. Από την κατάλληλη κρέμα επούλωσης πληγών, στο απαραίτητο καθαριστικό προϊόν και φυσικά, τα αξιόπιστα επιθέματα. Η λίστα για το ιδανικό kit περιποίησης πληγών είναι μεγάλη και αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα βάλεις στο φαρμακείο των διακοπών ό,τι ενδέχεται να χρειαστεί η οικογένειά σου, τότε δοκίμασε να «τεστάρεις» τις γνώσεις σου, απαντώντας στις ερωτήσεις του παρακάτω κουίζ!

Όποιες και αν είναι οι απαντήσεις που θα δώσεις στο τεστ που ακολουθεί -και το οποίο σίγουρα θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου σε ό,τι αφορά στην προστασία των παιδιών- μην παραλείψεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας για να αποκτήσεις το αγαπημένο μας Hansaplast kit περιποίησης πληγών! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να είσαι μία από τις πέντε τυχερές που θα το κερδίσουν, είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας!

Κάνε το κουίζ και φτάσε πιο κοντά στη δημιουργία του πλέον αποτελεσματικού φαρμακείου για τις οικογενειακές διακοπές!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved