Μαρία-Ολυμπία: Πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια η εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Πόσα γνωρίζετε αλήθεια για την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

Μαρία-Ολυμπία: Πόσο έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια η εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Πρόσφατα η Μαρία-Ολυμπία γιόρτασε τα γενένθλιά της στις Σπέτσες, στον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της οικογένειάς της, παρέα με τα αδέρφια της, τους γονείς της, την γιαγιά της Άννα-Μαρία και τον παππού της τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η Μαρία-Ολυμπία γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου το 1996 στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας.

Untitled design

Οι σπουδές στη φωτογραφία και η καριέρα στη μόδα

Το 2016, η Μαρία-Ολυμπία σπούδασε φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και έχει εργαστεί ως μοντέλο για την Teen Vogue, "Town & Country", Tatler, ¡Hola!, και W. Τον Ιούνιο του 2017, η Μαρία-Ολυμπία περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο Dolce & Gabbana.

Η καταγωγή της

Σύμφωνα με τη Wikipedia από την πλευρά του πατέρα της είναι μέλος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας και της Δανέζικης Βασιλικής Οικογένειας. Ο πατρικός προ-προ-παππούς της Μαρίας - Ολυμπίας, ο Κωνσταντίνος ο Α΄ της Ελλάδας, ήταν γιος του Γεωργίου Α ' της Ελλάδας, του οποίου ο πατέρας ήταν ο Christian IX της Δανίας. Ως απόγονος της αρσενικής γραμμής του Christian IX, κατέχει τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Δανίας.

Η μητέρα της είναι η κόρη του αμερικανού - γεννημένου Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ και της σύζυγού του από το Εκουαδόρ, Μαρί Σαντάλ Pesantes. Ο μητρικός παππούς της Μαρίας - Ολυμπίας είναι απόγονος του Mayflower και συνδέεται με τη Βρετανική Βόρεια Αμερικάνικη αποικιοκρατική ελίτ. Η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι κατάγεται από τον Ερρίκο Α' της Αγγλίας, Λουδοβίκος Δ' της Γαλλίας, και τον Γουλιέλμο Α' της Σκωτίας.

maria olumpia teos basilias fotografies 9

Οι ευχές της οικογένειάς της για τα 23α γενέθλιά της

Το Instagram την ημέρα των γενεθλίων της όμορφης πριγκίπισσας γέμισε με ευχές τόσο από τους γονείς της όσο και από τα αδέρφια της.

Ενώ όλοι δημοσίευσαν πρόσφατες φωτογραφίες της όμορφης Ολυμπίας, η μητέρα της άνοιξε το παιδικό άλμπουμ και δημοσίευσε παιδικές φωτογραφίες που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν καθώς και τα σχόλια που τις συνόδευσαν.

πηγή πληροφοριών: Wikipedia

πηγή φωτογραφιών: Instagram accounts Achileas of Greece / Marie-Chantal of Greece / Pavlos Crown Prince / Constantine Alexios / odysseas_of_greece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved