CRILEN: Ενυδάτωση και προστασία από ενοχλητικά τσιμπήματα

Η ανεμελιά του καλοκαιριού και η ξέγνοιαστη διάθεση είναι κάτι που περιμένουμε όλο τον χρόνο, πολλές φορές όμως επισκιάζεται από τον μεγαλύτερο «εχθρό» που δεν είναι άλλος από τα έντομα και τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα.

CRILEN: Ενυδάτωση και προστασία από ενοχλητικά τσιμπήματα

Αυτός είναι και ο λόγος που οι καλοκαιρινές μας αποσκευές δεν θεωρούνται πλήρεις παρά μόνο όταν συμπεριλαμβάνουν τον καλύτερό μας «φίλο» για τη θερινή σεζόν που δεν είναι άλλος από τη σειρά CRILEN της FREZYDERM!

Με ανανεωμένη εμφάνιση και σύνθεση που κρατά μακριά κουνούπια και έντομα που προσπαθούν να μας «χαλάσουν» το καλοκαιρινό μας mood, το ενυδατικό γαλάκτωμα και ο ενυδατικός αφρός της σειράς CRILEN φροντίζουν τόσο για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας μας όσο και για την προστασία μας.

Γιατί το χρειαζόμαστε;

85% των ανθρώπων είναι ευαίσθητο στα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Τα κουνούπια, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός, η εγκεφαλίτιδα κ.ά.
Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, τη σωματική θερμότητα, την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται με την αναπνοή.

Η δραστηριότητά τους έχει να κάνει με τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα. Έτσι τις πρώτες πρωινές, τις πρώτες νυχτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα περισσότερα είδη είναι πιο ενεργητικά και τσιμπούν, αλλά υπάρχουν και είδη που τσιμπούν και όλο το εικοσιτετράωρο.

Προσοχή! Οι έγκυες γυναίκες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο, καθώς παράγουν περισσότερο από το κανονικό, εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα.

CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ

CRILEN ΥΣδΣγνσεΣ 125ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα εμπλουτισμένο με τον κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και εντομοαπωθητική δράση.Ιδανικό για παιδιά & ενήλικες Δερματολογικά ελεγμένο

CRILEN ΑΦΡΟΣ

CRILEN Σοκθμ

Ενυδατικός αφρός εμπλουτισμένος με τον κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Σε μορφή αφρού, εξασφαλίζει εύκολη και άριστη εφαρμογή χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανικός για παιδιά & ενήλικες Δερματολογικά ελεγμένος

CRILEN WIPES

CRILEN WIPES

Υγρά μαντηλάκια που ενυδατώνουν σε βάθος και παρέχουν αντιφλογιστική και μαλακτική δράση. Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος.
Ιδανικά για παιδιά & ενήλικες Δερματολογικά ελεγμένα

CRILEN AFTER NIP

CRILEN AFTER NIP

Απαλό gel που ανακουφίζει άμεσα το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Είναι ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την 1η βρεφική ηλικία (κάτω του έτους). Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώςδεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Δεν περιέχει αμμωνία, κάμφορα ή μέντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved