Πώς θα ικανοποιήσεις όλη την οικογένεια σε λίγα λεπτά

Πώς θα ικανοποιήσεις όλη την οικογένεια σε λίγα λεπτά

Άλλη μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο και μία κάθιδρη προπόνηση στο γυμναστήριο, έφτασαν επιτέλους στο τέλος τους και εσύ μετράς λεπτό το λεπτό τις στιγμές, μέχρι να ξεκλειδώσεις την πόρτα του σπιτιού και να συναντήσεις πάλι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πραγματικά αστείο, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις πως γίνεται σχεδόν κάθε μέρα, με το που περνάς το κατώφλι να αρχίζουν οι… παραγγελίες να πέφτουν βροχή! «Μαμά, έχουμε κάτι γλυκό» ή «Λέμε να δούμε όλοι μαζί ταινία. Τι λες να ετοιμάζαμε μια οικογενειακή πίτσα», λέει ο σύζυγος. Δεν σου αρέσει να αφήνεις κανέναν τους παραπονεμένο, ούτε λόγω κούρασης να μην συμμετέχεις στα οικογενειακά πλάνα, έτσι, πριν καν το καταλάβεις, έχεις ήδη «τρυπώσει» πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, κάνοντας τα… μαγικά σου. Δεν υπάρχει , άλλωστε, για σένα μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ξέρεις πως αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου, προσφέροντας το καλύτερο σε αυτούς που αγαπάς.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ελεύθερος χρόνος και οι αντοχές σου, δεν είναι με το μέρος σου. Η εύκολη λύση θα ήταν να χορτάσετε με κάτι πρόχειρο, συσκευασμένο και σαφώς… πιο ανθυγιεινό, αλλά δεν θέλεις να συνηθίσουν οι… μικρότεροι της παρέας σε τέτοιες πρακτικές που δεν είναι ωφέλιμες για την υγεία. Αναζητώντας μία γρήγορη και εύκολη εναλλακτική για όλες αυτές τις φορές, ευτυχώς βρήκες τα μίγματα 1 2 Bake! από τη ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία μέχρι να πεις «ένα», «δύο», είναι έτοιμα!

etoima

Αν πάλι δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη τη «μαγική» συνταγή, που θα ενθουσιάσει την υπόλοιπη οικογένεια αλλά θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο, παρακάτω έχω καταγράψει για σένα μερικές προτάσεις, για να γλύφετε τα δάχτυλά σας… οικογενειακώς!

Pizza for all!

Σούρουπο προς βράδυ Κυριακής, μετά από μία μεγάλη βόλτα στο κοντινότερο πάρκο της περιοχής, προετοιμάζεστε οικογενειακώς για την εβδομάδα που θα έρθει, ενώ αποφασίζετε να «αποχαιρετήσετε» αυτή που φεύγει, με τη… σπιτική προβολή κάποιας ταινίας που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Επειδή είναι κρίμα το «κλείσιμο» μίας τόσο διασκεδαστικής ημέρας να σε βρει να δίνεις «μάχη» με ταψιά και κατσαρόλες, μπορείς να προετοιμάσεις μία πεντανόστιμη πίτσα χρησιμοποιώντας μόνο το κατάλληλο μίγμα, λάδι, νερό και εμπλουτίζοντας τη συνταγή με ό,τι άλλο θέλεις! Σε άλλες περιπτώσεις, όπως η επίσκεψη κάποιου φιλικού ζευγαριού ή ένα παιδικό πάρτι, να θυμάσαι πως η διαχρονική «Μαργαρίτα», είναι η ασφαλέστερη επιλογή που θα ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved