Ας αρχίσουν τα παιχνίδια! Πάνα-βρακάκι Pampers Pants, για να εξερευνήσουν ακόμα και τα μικρότερα!

Όταν τα μωρά γίνονται δραστήρια, αρχίζουν να κινούνται και να παίζουν διαρκώς, είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάζει κανείς τις πάνες και αυτή η ενέργεια, μέχρι τώρα, αποτελούσε μια ενοχλητική στιγμή για τα μωρά, σταματώντας την εξερεύνηση του κόσμου τους, καθώς και πηγή άγχους για τις γονείς. Για να τους υποστηρίξουμε, τα Pampers κυκλοφορούν τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants σε μικρότερο μέγεθος (για μωρά 6 + μηνών), πολύ εύκολες στη χρήση, οι οποίες προσφέρουν έως και 12 ώρες στεγνότητας!

Ας αρχίσουν τα παιχνίδια! Πάνα-βρακάκι Pampers Pants, για να εξερευνήσουν ακόμα και τα μικρότερα!

Όταν γίνουν 6 μηνών, τα μωρά ανυπομονούν να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Σε αυτή την ηλικία, είναι πιθανό να κάθονται χωρίς βοήθεια, να μπουσουλούν κρατώντας ένα αντικείμενο στο χέρι τους, να στέκονται όρθια στα πόδια τους με την απαραίτητη υποστήριξη, να κρατούν και να ελέγχουν ένα αντικείμενο και με τα δύο χέρια, να περιεργάζονται ένα αντικείμενο αρπάζοντας, κουνώντας, τσουλώντας, χτυπώντας… Εκείνη ακριβώς την εποχή η αλλαγή της πάνας με ταινίες μετατρέπεται σε αγώνα. Υπάρχουν στιγμές που όποια ταχυδακτυλουργικά κόλπα κι αν εφαρμόσετε, το μωρό σας δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μείνει για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Με τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants, οι μαμάδες είναι σε θέση να αλλάζουν τους αγαπημένους τους εξερευνητές πολύ πιο γρήγορα και εύκολα, επιτρέποντας τους να έχουν και περισσότερο χρόνο για παιχνίδι.

«Στην ηλικία των 6 μηνών το βρέφος αρχίζει να στρίβει, να μπουσουλάει, να αρπάζει παιχνίδια, να γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα... Εκείνη την περίοδο, θα πρέπει να αφήνουμε το μωρό σε μια επίπεδη επιφάνεια ώστε να ανακαλύψει μόνο του τη λύση, και θα πρέπει απλώς να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε. Τίποτα δεν πρέπει γίνεται με το ζόρι. Δεν ξεκινούν όλα τα παιδιά ταυτόχρονα αυτές τις ενέργειες, καθώς κάποια ξεκινούν νωρίτερα και άλλα αργότερα. Οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του παιδιού και να το αφήνουν να ολοκληρώνει μόνο του τη στάση ή την ενέργεια που ξεκίνησε, αλλά να μην το βάζουν να καθίσει ή να σταθεί όρθιο. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, διαπιστώνουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουν τη σωστή πάνα η οποία προσφέρει στα μωρά ελευθερία κινήσεων αλλά και στεγνότητα», δήλωσε η Δρ. Τάλια Τσιβιτανίδου - Κάκουρου, παιδίατρος με ειδίκευση στην παιδιατρική δερματολογία.

Οι πάνες-βρακάκι Pampers Pants έχουν εύκολη εφαρμογή, προσφέρουν άνεση και φυλακίζουν την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού έως και 12 ώρες. Είναι σχεδιασμένες για δραστήρια μωρά (τώρα ακόμα και από 6 μηνών) και απαιτούνται μόλις 2 εύκολα βήματα για να φορεθούν, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=xnIeraWKNq0 . Οι πάνες-βρακάκι Pampers Pants προσφέρουν σωστή εφαρμογή, με ελαστική ζώνη περιμετρικά χωρίς ταινίες που σας επιτρέπουν να τις φορέσετε στο μωρό σας με μία μόνο κίνηση.

Περισσότερος χρόνος για παιχνίδι και μια υπέροχη εμπειρία κίνησης, εξερεύνησης και παιχνιδιού τόσο για τα μωρά όσο και για τους γονείς, τώρα με τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved