Οι φωτογραφίες αυτού του νέου μπαμπά κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Δείτε γιατί (pics)

Ο James είναι ένας νέος μπαμπάς και οι φωτογραφίες του έχουν γίνει viral. 

Οι φωτογραφίες αυτού του νέου μπαμπά κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Δείτε γιατί (pics)

Η Dannielle Hale είναι φωτογράφος και συνηθίζει να απαθανατίζει τις όμορφες και συγκινητικές στιγμές όταν ένα μωρό έρχεται στον κόσμο. Αυτό ακριβώς ανέλαβε να κάνει και για την Karisa και τον James, ένα ζευγάρι που πριν λίγες εβδομάδες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, σίγουρα όμως δεν περίμενε οι φωτογραφίες της να γίνουν viral και να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος που έγιναν τόσο δημοφιλείς ήταν γιατί ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις πραγματικά απολαυστικές αντιδράσεις του νέου μπαμπά, James, καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού που παρακολουθούσε να έρχεται στον κόσμο η κορη του.

"Είδα αυτόν τον μπαμπά να έχει πέσει στα πατώματα την ώρα που η γυναίκα του φώναζε και πονούσε" δήλωσε η φωτογράφος. "Έπειτα τον είδα να της κρατάει τρυφερά το χέρι και να της λέει πόσο υπέροχη είναι".

Η διαδικασία του τοκετού κράτησε αρκετές ώρες και αν και αρχικά η Karissa δεν είχε σκοπό να κάνει επισκληρίδιο, ο πολύωρος τοκετός την κατέστησε αναγκαία. Εκεί είναι που ο James αγχώθηκε περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα το άγχος του τον πυροδότησε να σταθεί ακόμα πιο δυναμικά στο πλευρό της γυναίκας του.

Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όσο και αν σας περιγράψουμε την απολαυστική αντίδραση του νέου μπαμπά, οι φωτογραφίες που τράβηξε η Dannielle "μιλάνε" καλύτερα από μόνες τους.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: popsugar.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved