Kim Kardashian: Δείτε τι κάνουν οι κόρες της στο δωμάτιό τους (vid & pics)

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities παγκοσμίως και ό,τι ανεβάζει κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά. 

Kim Kardashian: Δείτε τι κάνουν οι κόρες της στο δωμάτιό τους (vid & pics)

Η Kim Kardashian μας έχει συνηθίσει στο να μοιράζεται μαζί μας κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες παγκοσμίως και πολλές φορές έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West γνωρίστηκαν το 2012 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014. Έκτοτε έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, με τον ερχομό του τελευταίου να είναι μόλις λίγους μήνες πριν.

Η διάσημη μαμά ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως είναι αναμενόμενο κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πριν από δύο ημέρες, η Kim Kardashian ανέβασε ένα πολύ γλυκό βίντεο με τις δύο κόρες της, την North και την Chicago.



Τα δύο κοριτσάκια βρίσκονται στο δωμάτιο τους και βλέπουμε την μικρή Chicago να φτιάχνει τα μαλλιά της αδερφής της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και απέσπασε πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που η διάσημη περσόνα έχει μοιρααστεί φωτογραφίες με τα παιδιά της. Πάρτε μία γεύση στο gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved