Έσπασαν τα νερά & γέννησε στο διάδρομο του μαιευτηρίου - Οι φώτο που κάνουν το γύρο του κόσμου (pic)

O ερχομός του 6ου παιδιού της Jes και του Travis ήρθε στον κόσμο με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Έσπασαν τα νερά & γέννησε στο διάδρομο του μαιευτηρίου - Οι φώτο που κάνουν το γύρο του κόσμου (pic)

Η γέννηση του μικρού Max κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος; Aνυπομονουσε τόσο πολύ να βγει από την κοιλιά της μαμάς του, που η Jes δεν πρόλαβε καν να μπει στην αίθουσα τοκετού!

Η Jes και ο Travis, γονείς πέντε παιδιών, μετρούσαν αντίστροφα για τον ερχομό του όγδοου μέλους της οικογένειας. Ο μικρός Max, το πρώτο αγόρι της οικογένειας, ήρθε στον κόσμο 25 μόλις λεπτά αφού έσπασαν τα νερά.

"Έσπασαν τα νερά και αμέσως ένιωσα το μωρό να βγαίνει προς τα έξω. Φοβήθηκα ότι δεν θα τα κατάφερνα μέχρι το μαιευτήριο και φύγαμε αμέσως. Μπήκα στο αυτοκίνητο ξυπόλητη!" δήλωσε η Jes.

"Με το που μπήκαμε στο μαιευτήριο δεν άντεχα πια άλλο. Το μωρό ερχόταν και ήδη το κεφάλι είχε αρχίσει να βγαίνει".

Λίγα λεπτά ο μικρός Max ήρθε στον κόσμο στο διάδρομο του μαιευτηρίου, κάνοντας του γονείς να νιώσουν απίστευτη ευτυχία και ανακούφιση που όλα είχαν πάει καλά. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλη τη διαδικασία του τοκετού και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Για την Jes και τον Travis σίγουρα αυτή ήταν η πιο επεισοδιακη γέννα από τις έξι που έχουν ζήσει. Το ίδιο όμως ισχύει και για το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου που οπως είπαν, θα θυμούνται τον μικρό Max για μία ζωή!

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved