Jessica Biel-Justin Timberlake: γιόρτασαν μαζί με τον γιο τους την Ημέρα Ανεξαρτησίας

Ο μικρός Silas, μετά την παρέλαση αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του

Jessica Biel-Justin Timberlake: γιόρτασαν μαζί με τον γιο τους την Ημέρα Ανεξαρτησίας

H 4η Ιουλίου για την Αμερική αποτελεί Εθνική Εορτή! Η Ημέρα Ανεξαρτησίας είναι μια γιορτή που όλοι οι Αμερικανοί τιμούν και γιορτάζουν, μαζί με τις οικογένειές τους!

Μια τέτοια οικογενειακή στιγμή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός Jessica Biel , μαζί με τον σύζυγό της Justin Timberlake και τον μικρό τους γιο, Silas.

Το ζευγάρι πέρασε την ημέρα αυτή παρακολουθώντας την παρέλαση, με τον 4χρονο Silas ν' απολαμβάνει τους εορτασμούς, και με πολλές σημαίες οικογενειακώς τόσο ανά χείρας όσο και στα ρούχα τους. Η ίδια ηθοποιός έγραψε ως λεζάντα στο στο post της «Τι λέτε; Δεν έχουμε αρκετές σημαίες;» ,θέλοντας να δείξει τον ενθουσιασμό της ημέρας.

Ο μικρός Silas, όπως ήταν αναμενόμενο, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, γεγονός που αποτύπωσε στην φωτογραφία της η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η 37χρονη ηθοποιός ανέβασε κι άλλη μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα leopard print μπουφάν, με κρόσσια, έχοντας σχεδιασμένη με πούλιες την αμερικάνικη σημαία στην πλάτη της. O Justin Timberlake ,από την άλλη, με κόκκινα και μπλε μπαλόνια στα χέρια πόζαρε στο φακό, δίπλα στον μικρό Silas.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι ανεβάζει οικογενειακές τους στιγμές στο Instagram. Ο Justin Timberlake πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την γυναίκα του και τον γιο του, παίζοντας δίπλα στη θάλασσα.



					
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved