Πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της με ένα βίντεο που κανείς δεν περίμενε (vid)

Κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για περίπου έξι μήνες. Τότε και μόνο τότε, αποκάλυψε η ίδια το νέο της κύησης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της με ένα βίντεο που κανείς δεν περίμενε (vid)

Η 32χρονη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγός της, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία.

Φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας την γυμνή της κοιλίτσα.

Εκτός από τις φωτογραφίες της όμως, η όμορφη μελαχρινή καλλονή, δημοσίευσε πριν μερικές ώρες και βίντεο στο οποίο μαθαίνει το φύλο του μωρού της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο.

Τα gender reveal parties στην Αμερική δίνουν και παίρνουν, γι' αυτό και η ίδια ήθελε να μάθει με έναν διαφορετικό τρόπο το φύλο του μωρού που περιμένει.

Έτσι αντί για τις καθιερωμένες τούρτες που κρύβουν μέσα ροζ ή γαλάζια κρέμα ή τα μπαλόνια ή τη σκόνη που πετάγεται από κάποια βεγγαλικά, οι φίλοι της ντύθηκαν ροζ και μπλε Power Rangers και άρχισαν να πολεμούν μπροστά της.

Το χρώμα του νικητή αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού. Αγόρι ή κορίτσι τελικά; Θα πρέπει να δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο. Η ίδια και ο σύζυγός της ξαφνιάστηκαν τόσο από την ιδέα της αποκάλυψης όσο και από το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved