Ιδέες για πυτζάμα – πάρτι

Έχετε καλεσμένα παιδάκια στο πάρτι και θέλετε μέχρι την ώρα που θα πέσουν για ύπνο να βρείτε τρόπους να τα απασχολήσετε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορείτε να τους προτείνετε για να περάσουν την ώρα τους που είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικά.

Ιδέες για πυτζάμα – πάρτι

Τοξοβολία σαν τον Γουλιέλμο Τέλλο: Αφού τους πείτε την ιστορία μπορείτε να τα βάλετε ναι παίξουν με ψεύτικα βέβαια βελάκια με βεντούζες τοξοβολία. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε κατά σειρά ένα – ένα τα παιδιά με ένα μήλο στο κεφάλι για να διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο.

Παιχνίδι με ασκήσεις γυμναστικής: Αφού έτσι κι αλλιώς όλα τα παιδιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς θα χοροπηδούν, μπορείτε να τα βάλετε να κάνουν ασκήσεις γυμναστικής με εσάς να τα τραβάτε ένα βίντεο το οποίο μετά θα δουν και θα διασκεδάσουν πολύ.

Αγώνες puzzle: Χωρίστε τα παιδιά σε δύο ομάδες και δώστε τους από ένα παζλ με περίπου 100 κομμάτια, ανάλογα βέβαια και με την ηλικία τους. Βάλτε τα να κάνουν αγώνα για το ποια ομάδα θα το τελειώσει νωρίτερα.

Διαγωνισμός παγωμένου T-Shirt: Μία μέρα πριν ετοιμάστε δύο ή τρία μπλουζάκια μετατρέποντάς τα σε παγωμένες μπάλες. Αυτό θα το πετύχετε βρέχοντάς τα και κάνοντάς τα μπάλες, τα βάλετε στην κατάψυξη και τα βγάλετε την ώρα του παιχνιδιού. Την επόμενη μέρα και την ώρα του πάρτι δώστε τα στα παιδιά με στόχο να τα ξεπαγώσουν, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσουν φούρνο μικροκυμάτων, ή νερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved