Σωτήρης Κοντιζάς: Γιατί δημοσίευσε το απολυτήριο Λυκείου του & τι συμβουλεύει τους μαθητές; (pics)

Δείτε ποιο είναι το μήνυμά του. 

Σωτήρης Κοντιζάς: Γιατί δημοσίευσε το απολυτήριο Λυκείου του & τι συμβουλεύει τους μαθητές; (pics)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που ξάφνιασε ευχάριστα.

Με αφορμή τα παιδιά που πρέπει να φτιάξουν τα μηχανογραφικά για τις σχολές που θέλουν να περάσουν, θυμήθηκε τη δική του εμπειρία και τη μοιράστηκε μέσω Facebook. Μάλιστα δημοσίευσε και το απολυτήριό του, χωρίς να παραλείψει να αστειευτεί με το επίθετο της μητέρας του, που είναι από την Ιαπωνία δίνοντας όπως είπε, αφορμή για …τρολάρισμα.

Αξίζει να διαβάζετε όσα έγραψε ο Κοντιζάς για τη δική του εμπειρία όταν έπρεπε να συμπληρώσει το μηχανογραφικό του:

«Θυμάμαι πολύ καλά την ημέρα που πήγα να καταθέσω το μηχανογραφικό μου. Ήταν το 2000, η πρώτη χρονιά με το σύστημα των κατευθύνσεων, πρέπει να είχαμε εξεταστεί σε κοντά 15 μαθήματα. Και μέσα σε αυτά έπρεπε να κατανοήσω και τι είναι και πώς συμπληρώνεται ένα μηχανογραφικό. Κατέληξα σύντομα πως το μηχανογραφικό μου θα πρέπει να είναι ο «καθρέφτης» των προτιμήσεών μου: οι σχολές που πραγματικά με ενδιαφέρουν με τη σειρά που πραγματικά προτιμώ. Φτάνω λοιπόν σε ένα σχολείο στη Νέα Ιωνία και δίνω το συμπληρωμένο μου μηχανογραφικό στον «ειδικό». «Φίλε μου, είναι λάθος», μου λέει.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved