Κάντε στο παιδί σας ένα Luau

Φέρτε τη Χαβάη στο σπίτι σας τώρα που το καλοκαίρι έρχεται και είναι η ώρα για πάρτι σε εξωτερικούς χώρους. Ετοιμαστείτε να φορέσετε τις χαβανέζικες φούστες και τα lei και να υποδεχθείτε τους καλεσμένους του παιδιού σας.

Κάντε στο παιδί σας ένα Luau

Προσκλήσεις

Από σχέδια εισιτηρίου για ένα εξωτικό ταξίδι, μέχρι και απλές κάρτες με σχέδια ένα μπουκάλι γεμάτο άμμο, οι ιδέες για τις προσκλήσεις είναι πολλές. Φροντίστε να γράφετε στις προσκλήσεις σας τις ώρες έναρξης και λήξης του πάρτι, την ημερομηνία και την τοποθεσία.

Διακόσμηση

Γεμίστε το σπίτι σας με λουλούδια, τα lei είναι τα στεφάνια που καλωσορίζουν τους ξένους στη Χαβή και κάπως έτσι πρέπει να το κάνετε κι εσείς. Βάλτε πολλά κομφετί γύρω – γύρω στα τραπέζια και το πάτωμα για να υπάρχουν πολλά χρώματα στο σπίτι αλλά και μπαλόνια.

Παιχνίδια και δραστηριότητες

Δημιουργήστε ομάδες όπου τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν σχετικά με το πάρτι θέματα, ή να φτιάξουν τις φούστες που θα φορούν στο πάρτι. Μπορείτε επίσης να τα βάλετε να χορέψουν limbo, ένα καλάμι και μουσική είναι αρκετά για να είναι όλα έτοιμα.

Φαγητό και ποτό

Από μπάρμπεκιου μέχρι και απλή προσφορά σνακ είναι πολλές οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Ανανάδες, μπανάνες είναι απαραίτητα στο τραπέζι, όπως και πιο εξωτικές συνταγές με ντιπ και τσιπς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved