Ο Τσίπρας στο CNN.GR για όλους και για όλα

Ο Τσίπρας στο CNN.GR για όλους και για όλα

Σίγουρος ότι η Τουρκική προκλητικότητα θα πέσει στο κενό εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Cnn Greece.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η χώρα μας δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση στους γείτονες να δημιουργήσουν συνθήκες θερμού επεισοδίου. Ήταν ξεκάθαρος ότι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν και δεν θα φτάσουν ποτέ στο Καστελλόριζο. Παράλληλα τόνισε ότι οι Τούρκοι εκλαμβάνουν την ελληνική ψυχραιμία ως υποχωρητικότητα και αυτό είναι το μεγάλο τους λάθος. Ο κ. Τσίπρας τόνισε μάλιστα, ότι η συμπαράσταση που εξέφρασε ο Μακρόν δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά είναι ουσιαστική στήριξη στην Ελλάδα διότι δεν θα επέτρεπε ποτέ η Γαλλία σε τουρκικές εταιρείες να δημιουργήσουν πρόβλημα σε γαλλικών συμφερόντων εταιρείες.

Σε ότι αφορά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι το «παιχνίδι» γυρίζει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, ενώ εκτίμησε ότι σε καμία περίπτωση η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν φοβάται ρεβανσισμό και εκδικητικότητα από τη ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε χειρότερο από το ΔΝΤ. Όπως είπε, αν βγει η ΝΔ η χώρα θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω… Υπεραμύνθηκε όλων των επιλογών της κυβέρνησής του, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος προσπάθησε να σπάσει αυγά με την διαφθορά και τη διαπλοκή. Αυτό που διευκρίνισε σε όλους τους τόνους είναι ότι το δίλημμα των εκλογών θα είναι ξεκάθαρα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης» και πρόσθεσε ότι ο αρχηγός της ΝΔ θα δοξαστεί κρυπτόμενος, αφού φοβάται το debate.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved