Το Toy Story 4 ήρθε και τώρα μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του!

Το Toy Story 4, λοιπόν, είναι μία ακόμη αριστουργηματική περιπέτεια, γεμάτη συναίσθημα, χιούμορ, αγάπη, δυνατές φιλίες και δράση.

Το Toy Story 4 ήρθε και τώρα μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του!

Toy Story. Αποτελεί την πιο δημοφιλή σειρά ταινιών στον κόσμο και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του animation και να κερδίσει εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο! Τώρα, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για μία ακόμη φορά στη μεγάλη οθόνη την τέταρτη ταινία της άκρως επιτυχημένης σειράς και να παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας ήρωες εν δράσει.

Διότι μπορεί το κοινό σε όλο τον κόσμο να πίστευε ότι η ιστορία των παιχνιδιών τελείωσε όταν ο Άντι άφησε τον Γούντι και την παρέα του στην Μπόνι, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, το Toy Story 3 ήταν μόνο το τέλος της ιστορίας του Γούντι με τον Άντι. Όπως συμβαίνει και στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή και ο Γούντι τώρα βρίσκεται σε ένα καινούριο δωμάτιο, με καινούρια παιχνίδια και καινούριο παιδί. Και αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί -και σίγουρα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Το Toy Story 4, λοιπόν, είναι μία ακόμη αριστουργηματική περιπέτεια, γεμάτη συναίσθημα, χιούμορ, αγάπη, δυνατές φιλίες και δράση.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να βιώσετε πρώτοι αυτή την απολαυστική, οικογενειακή κινηματογραφική εμπειρία, σας έχουμε καλά νέα! Και αυτό διότι τώρα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με την ανθρώπινη καρδιά στην πρεμιέρα του Toy Story 4, την οποία φέρνει στους ελληνικούς κινηματογράφους η Feelgood!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να είστε ανάμεσα στους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα βρεθούν στην πρεμιέρα του Toy Story 4 την Τετάρτη 19 Ιουνίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens* είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Τα βήματα είναι απλά: Από τις 18 έως τις 19 Ιουνίου follow @mothersbloggr και @feelgood_entertainment και κάντε mention δύο φίλους σας!


https://www.instagram.com/p/By2iQnlCk37/

Μην χάνετε χρόνο! Διαβάστε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και μπορεί να κερδίσετε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις για τον μοναδικό κόσμο του Toy Story 4!

Δείτε το trailer της ταινίας και πάρτε μία «γεύση» από όσα θα παρακολουθήσετε




*Ώρα προσέλευσης 18.30 και έναρξης 19.00. Η προβολή θα είναι μεταγλωττισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved