Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την περίοδο της κατάθλιψης και το μήνυμά της

Πώς βίωσε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την περίοδο της κατάθλιψης και το μήνυμά της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε πρώτη φορά για την βαριά κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που είχε, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά και την κατάθλιψη. Είχε πει χαρακτηριστικά: «
Στη δεύτερη λοχεία ένιωσα πως υπήρχε περίπτωση να πάθω κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν και μάλιστα πολύ βαριά. Θα πω κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες. Είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός ότι παθαίνω μικρά καρδιά επεισόδια όταν το παθαίνω αυτό. Και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο και να αρχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου γιατί είναι όλα στο μυαλό μου. Μου είπε ένας γιατρός ότι έχω το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Μετά δεν μπορούσα να βρω χαρά σε τίποτα. Κανείς δεν το ήξερε. Ήθελα να το περάσω μόνη μου».

Μετά από αυτή την εξομολόγηση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα. Έτσι, επανήλθε, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με νέο μήνυμα για την κατάθλιψη και μια φωτογραφία.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε η ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved