Η βαλίτσα των διακοπών: Σε αυτόν τον ηλεκτρονικό κατάλογο θα βρεις ό,τι χρειάζεται το παιδί σου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καλοκαίρι έφτασε προτού το καταλάβουμε και μας βρήκε ολίγον τι… απροετοίμαστες.

Η βαλίτσα των διακοπών: Σε αυτόν τον ηλεκτρονικό κατάλογο θα βρεις ό,τι χρειάζεται το παιδί σου

Το σίγουρο είναι πως δεν είμαστε οι μόνες. Διότι την περίοδο που διανύουμε καλούμαστε -μεταξύ άλλων- να εξοπλίσουμε τις ντουλάπες των παιδιών μας με τα κατάλληλα καλοκαιρινά ρούχα, παπούτσια, μαγιό, σαγιονάρες και αξεσουάρ για την παραλία και το κολυμβητήριο!

Πώς, λοιπόν, μπορεί να βρει μία μητέρα εύκολα και γρήγορα όλα όσα χρειάζεται για το παιδί της και παράλληλα, να είναι σίγουρη πως οι αγορές της θα στεφθούν με επιτυχία; Τρία απλά και πολύτιμα tips αρκούν για να σε διευκολύνουν. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα και ετοίμασε μία λίστα

Κάνε την αρχή ελέγχοντας ποια από τα περσινά ρούχα και παπούτσια των παιδιών δεν τους εφαρμόζουν και ποια αξίζει να κρατήσεις. Καλό είναι να δωρίσεις όσα δεν πρόκειται να φορέσουν. Μπορείς να τα δώσεις σε φίλους ή συγγενείς που έχουν παιδάκια ή να τα δωρίσεις σε άτομα που έχουν ανάγκη από ρουχισμό. Στη συνέχεια, βρες τις ελλείψεις που υπάρχουν στις καλοκαιρινές γκαρνταρόμπες των παιδιών και πιάσε στυλό και χαρτί για να σημειώσεις όλα όσα χρειάζονται για τις καλοκαιρινές τους βουτιές και εξορμήσεις.

dpam 24

Στρέψου στο Διαδίκτυο και βρες τον κατάλληλο ηλεκτρονικό κατάλογo

Γιατί να μην κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, αφού έχεις τη δυνατότητα; Δεν χρειάζεται να τρέχεις από το ένα κατάστημα στο άλλο για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου, από τη στιγμή που έχεις στη διάθεσή σου το Διαδίκτυο. Βρες τον κατάλληλο ηλεκτρονικό κατάλογο με παιδικά ρούχα και αξεσουάρ και ανακάλυψε ό,τι θέλεις από την άνεση του σπιτιού σου. Για εμάς ο νέος ηλεκτρονικός κατάλογός της DPAM αποδείχθηκε φέτος κάτι περισσότερο από απαραίτητος. Σε αυτόν θα ανακαλύψεις όλη την καλοκαιρινή συλλογή της εταιρείας που περιλαμβάνει βρεφικά και παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια, παπούτσια για όλες τις περιστάσεις, μαγιό, σαγιονάρες και αξεσουάρ για την παραλία και το κολυμβητήριο καθώς και πιτζάμες.

Δώσε βάση στα μαγιό και την κάλυψη από τη UVA και UVB ακτινοβολία

Σε ό,τι αφορά στα απαραίτητα παιδικά μαγιό, πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι, η DPAM συνεργάζεται και με την κορυφαία εταιρεία ειδών κολυμβητηρίου Arena, η οποία μας φέρνει μοναδικές επιλογές σε μαγιό, πετσέτες και αξεσουάρ για τις βουτιές των παιδιών. Πέρα από το μαγιό, φυσικά, το καλοκαίρι είναι απαραίτητο να φροντίζεις και για την αντηλιακή προστασία των παιδιών. Τα καλά νέα είναι πως φέτος στη DPAM θα ανακαλύψεις και τα προϊόντα της αγαπημένης μας KiETLA, της εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή γυαλιών ηλίου για βρέφη και παιδιά, προσφέροντας τη μέγιστη προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία στα μικρά μας.

dpam 23

Ανακάλυψε τις επικρατέστερες τάσεις στην παιδική μόδα

Τέλος, μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά και στις τάσεις στην παιδική μόδα που θα επικρατήσουν αυτό το καλοκαίρι. Τα χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα είναι «must». Σε κάθε περίπτωση όμως, η άνεση είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για κάθε σου επιλογή. Στον ανανεωμένο κατάλογο της DPAM -τον οποίο μπορείς να ξεφυλλίσεις εδώ- θα ανακαλύψεις τη νέα συλλογή της εταιρείας που αντλεί έμπνευση από τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά των πόλεων του κόσμου. Σε αυτόν θα βρεις, επίσης, πρωτότυπα tops, κλασικά φλοράλ φορέματα, βερμούδες και σορτς σε ανάλαφρα υφάσματα και άνετες γραμμές.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Βρες τώρα στη DPAM ό,τι χρειάζονται τα μικρά σου, δηλαδή τα απαραίτητα για τη σωστή εξόρμηση στην παραλία και την εξοχή και άρχισε να ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved